Φόρεσε τα «ερυθρόλευκα» ο Εβάν Φουρνιέ και συνάντησε στο ΣΕΦ τον Μπαρτζώκα (pics)

Φόρεσε τα «ερυθρόλευκα» ο Εβάν Φουρνιέ και συνάντησε στο ΣΕΦ τον Μπαρτζώκα (pics)

Sportal newsroom 13:22 - 05.09.2024 / Ανανεώθηκε: 13:36 - 05.09.2024

Ο Εβάν Φουρνιέ την Πέμπτη (5/9), μετά τις ιατρικές εξετάσεις πήγε στο ΣΕΦ και το μεσημέρι συνάντησε τον Γιώργο Μπαρτζώκα και ακολούθως έκανε προπόνηση φορώντας τα «ερυθρόλευκα» του Ολυμπιακού.

Έφθασε αργά το βράδυ της Τετάρτης (4/9) στην Ελλάδα με απευθείας πτήση από το Παρίσι. Όταν αντίκρισε τον κόσμο του Ολυμπιακού που πήγε στο «Ελ. Βενιζέλος» για να τον υποδεχθεί έπαθε... σοκ -με την καλή έννοια.

Ακόμα και μετά τα μεσάνυχτα βρισκόταν στον περιβάλλοντα χώρο του αεροδρομίου πανηγυρίζοντας και παίρνοντας αγάπη από τους φιλάθλους της νέας του ομάδας. Μονομιάς όμως, ήρθε η ώρα για... δουλειά.

Δεν ενθουσιάστηκε μόνο ο Πειραιάς: Οι διεθνείς αντιδράσεις για την μεταγραφή του Φουρνιέ στον Ολυμπιακό
EUROLEAGUE

11:29 - 05.09.2024

Δεν ενθουσιάστηκε μόνο ο Πειραιάς: Οι διεθνείς αντιδράσεις για την μεταγραφή του Φουρνιέ στον Ολυμπιακό

Στην Ελλάδα ο ερχομός του Εβάν Φουρνιέ προκάλεσε ερυθρόλευκο... χαμό, μόνο που η μεταγραφή του Γάλλου σταρ στον Ολυμπιακό απασχόλησε ολόκληρο τον μπασκετικό πλανήτη. Οι συμπατριώτες του περιμένουν πως και πως να τον δουν από κοντά, οι Ισπανοί... ταρακουνήθηκαν και οι Αμερικάνοι τον αποχαιρέτησαν!

Πέρασε το πρώτο του βράδυ στην χώρα μας και το πρωί της Πέμπτης (5/9) πήγε αρχικά για τις προγραμματισμένες ιατρικές εξετάσεις και ακολούθως επισκέφτηκε το νέο του εργασιακό χώρο. Εμφανίστηκε στο ΣΕΦ, συνάντησε τον κόουτς Γιώργο Μπαρτζώκα και αμέσως μετά έκανε την πρώτη του προπόνηση φορώντας τα «ερυθρόλευκα».

H προετοιμασία του Ολυμπιακού έχει ξεκινήσει εδώ και σχεδόν μία εβδομάδα, αλλά σύντομα θα αυξηθούν οι ρυθμοί, θα έρθουν στο πρόγραμμα τα πρώτα φιλικά, ενώ η πρώτη επίσημη υποχρέωση είναι προγραμματισμένη για τις 28 Σεπτεμβρίου στη Ρόδο και τον αγώνα για τον ημιτελικό του Super Cup κόντρα στο Περιστέρι.

Μέχρι τότε ο στόχος είναι ο Φουρνιέ να έχει εγκλιματιστεί πλήρως, να έχει αναπτύξει σε υψηλό επίπεδο τις συνεργασίες του με τους νέους συμπαίκτες του στην ομάδα του Πειραιά, καθώς στα τέλη του μήνα θα κριθεί και ο πρώτος τίτλος της σεζόν.