Αυτό είναι το νούμερο που θα φοράει ο Φουρνιέ στον Ολυμπιακό (pic)

Εβάν Φουρνιέ

Αυτό είναι το νούμερο που θα φοράει ο Φουρνιέ στον Ολυμπιακό (pic)

Sportal newsroom 17:54 - 05.09.2024 / Ανανεώθηκε: 18:00 - 05.09.2024

O Εβάν Φουρνιέ θα φοράει τη φανέλα του Ολυμπιακού τη νέα σεζόν, με τον Γάλλο γκαρντ να παρουσιάζει τον αριθμό φανέλας που θα φοράει στην ερυθρόλευκη φανέλα.

Ημέρα Εβάν Φουρνιέ στον Ολυμπιακό, με τον Γάλλο γκαρντ/φόργουορντ να παρουσιάζεται με κάθε επισημότητα από την ερυθρόλευκη ΚΑΕ, η οποία ενόψει της συμπλήρωσης των 100 ετών από την ίδρυση του συλλόγου φρόντισε να ρίξει ακόμα μια... βόμβα μεγατόνων αυτό το καλοκαίρι.

Ο Φουρνιέ έρχεται γεμάτος όρεξη και διάθεση να προσφέρει στην ομάδα του Πειραιά, αλλά και να γευτεί μεγάλες στιγμές με την ερυθρόλευκη φανέλα. Άλλωστε γνωρίζει καλά πως ο πήχης βρίσκεται πάρα πολύ ψηλά και οι απαιτήσεις είναι μεγάλες σε μια σεζόν ιστορική.

Παρουσίασε τον Φουρνιέ ο Ολυμπιακός: «Ευχαριστώ τους Αγγελόπουλους - Ήταν τρελή η χθεσινή μέρα»
EUROLEAGUE

17:07 - 05.09.2024

Παρουσίασε τον Φουρνιέ ο Ολυμπιακός: «Ευχαριστώ τους Αγγελόπουλους - Ήταν τρελή η χθεσινή μέρα»

Ο Εβάν Φουρνιέ παρουσιάστηκε στους εκπροσώπους του Τύπου και δήλωσε πολύ χαρούμενος για το νέο βήμα στην καριέρα του, ενώ ευχαρίστησε τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο.

Στο περιθώριο της παρουσίασής του από την ερυθρόλευκη ΚΑΕ, ο Γάλλος παρουσίασε τον αριθμό φανέλας που θα φοράει τη νέα σεζόν στον Πειραιά. Ο αριθμός-σήμα κατατεθέν στην πορεία του ήταν το 10, όμως αυτό το κατέχει ο φίλος του, Μουστάφα Φαλ, με τον Φουρνιέ να τονίζει χαριτολογώντας πως δεν του το παραχωρούσε.

Έτσι, σε αυτό το νέο ξεκίνημα θα έχει ένα νέο αριθμό, καθώς θα φοράει τη φανέλα με το νο.94, με την οποία παρουσιάστηκε από την ερυθρόλευκη ΚΑΕ με το πέρας της παρουσίασής του από την ομάδα του Πειραιά.