Ποια θα είναι η επόμενη ομάδα του Φουρνιέ; Φαβορί ο Ολυμπιακός - Οι αποδόσεις

Εβάν Φουρνιέ

i

©Imago

Ποια θα είναι η επόμενη ομάδα του Φουρνιέ; Φαβορί ο Ολυμπιακός - Οι αποδόσεις

Ελένη Ανδρικοπούλου 10:55 - 01.07.2024 / Ανανεώθηκε: 11:00 - 01.07.2024

Ο Εβάν Φουρνιέ βρίσκεται σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του, καθώς έμεινε ελεύθερος πριν από μερικά 24ωρα από τους Ντιτρόιτ Πίστονς. Σύμφωνα με τους bookmakers το πιο πιθανό σενάριο είναι ο Γάλλος σούτινγκ γκαρντ να ντυθεί στα «ερυθρόλευκα», ωστόσο υπάρχουν κι άλλες ομάδες στο... παιχνίδι.

Το βράδυ της 29ης Ιουνίου έγινε γνωστό πως οι Ντιτρόιτ Πίστονς αποφάσισαν να απορρίψουν την «option» που είχαν με τον Εβάν Φουρνιέ αξίας 19 εκατομμυρίων δολαρίων για τη σεζόν 2024-25 season κι έτσι ο Γάλλος σούτινγκ γκαρντ είναι εδώ και μερικές ώρες free agent.

O 31χρονος (γεννηθείς 29 Οκτωβρίου 1992) περιφερειακός με ύψος 1,98 μέτρα βρίσκεται σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του. Να αναφέρουμε ότι ο Φουρνιέ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε είχε κατά μέσο όρο από 6,9 πόντους με 1,8 ριμπάουντ και 1,5 ασίστ σε 32 ματς με τη φανέλα των Πίστονς.

Φυσικά αποτελεί ένα από τα πιο hot ονόματα στο μεταγραφικό παζάρι, αναμφίβολα έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων και μένει να δούμε ποια θα είναι εκείνη που θα καταφέρει να τον κάνει δικό της. Θα αποφασίσει να μείνει στον κόσμο του NBA και να ψάξει την έκτη ομάδα του στο κορυφαίο πρωτάθλημα του μπάσκετ ή θα επιστρέψει στην Ευρώπη;

Με το μπασκετικό μέλλον του Εβάν Φουρνιέ έχουν καταπιαστεί κι οι bookmakers. Σύμφωνα με τις αποδόσεις φαβορί για να εντάξει στο ρόστερ του τον 31χρονο Γάλλο σούτινγκ γκαρντ είναι ο Ολυμπιακός. Ίσως να παίζει ρόλο τα λόγια του για τον σύλλογο του Πειραιά. «Αν αποφασίσω μία ημέρα να επιστρέψω στην Ευρώπη και είχα την επιλογή να πάω όπου θέλω, νομίζω ότι θα διάλεγα τον Ολυμπιακό. Φοβερό κλαμπ», είχε γράψει στο X (τέως Twitter) πριν από δύο χρόνια ο Φουρνιέ.

Στο... κόλπο είναι κι άλλες ομάδες πέραν του Ολυμπιακού. Βιλερμπάν, Σικάγο Μπουλς και Μονακό είναι μερικές από αυτές σύμφωνα με τους bookmakers που έχουν τις δικές τους πιθανότητες να εντάξουν στο δυναμικό τους τον Γάλλο σταρ.

Αναλυτικά οι αποδόσεις για την ομάδα που θα αγωνίζεται ο Φουρνιέ τη νέα σεζόν:

🏀Ολυμπιακός: 2.35
🏀 Βιλερμπάν: 4.00
🏀Σικάγο Μπουλς: 5.00
🏀Λος Άντζελες Κλίπερς: 6.00
🏀Μονακό: 8.00
🏀Ορλάντο Μάτζικ: 10.00
🏀Σάρλοτ Χόρνετς: 10.00
🏀Σακραμέντο Κινγκς: 15.00
🏀Φιλαδέλφεια Σίξερς: 15.00