Η δημοσίευση του Εβάν Φουρνιέ που προκάλεσε επίθεση... αγάπης από οπαδούς του Ολυμπιακού

Εβάν Φουρνιέ

i

© Imago

Η δημοσίευση του Εβάν Φουρνιέ που προκάλεσε επίθεση... αγάπης από οπαδούς του Ολυμπιακού

Sportal newsroom 11:21 - 02.09.2024 / Ανανεώθηκε: 13:01 - 02.09.2024

Next stop Faliro? Το ερώτημα αυτό θα απαντηθεί σε λίγο καιρό, όμως ένα ποστάρισμα του Εβάν Φουρνιέ από το Μετρό της Γαλλίας ήταν αρκετό για να προκαλέσει «έκρηξη» στις τάξεις των φίλων του Ολυμπιακού.

Ο Εβάν Φουρνιέ είναι το πιο «hot» όνομα της μπασκετικής κοινότητας τις τελευταίες ώρες. Η απόφασή του να εξετάσει προτάσεις από την Ευρώπη έχει προκαλέσει φρενίτιδα, καθώς στο... κόλπο για την απόκτησή του έχει μπει δυναμικά και ο Ολυμπιακός, που θέλει να ρίξει ακόμα μια «βόμβα».

Ο ίδιος για την ώρα βρίσκεται σε διαδικασία off-season, έχοντας ολοκληρώσει ένα απαιτητικό καλοκαίρι με την εθνική Γαλλίας, με την οποία κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Πλέον προετοιμάζεται για τη νέα σεζόν, όμως η... τρέλα των φίλων του Ολυμπιακού δεν τον αφήνει ήσυχο.

«Αναθερμαίνεται» το θέμα Ολυμπιακός-Φουρνιέ: Θετικός στην προοπτική των «ερυθρόλευκων» ο Γάλλος
EUROLEAGUE

09:28 - 02.09.2024

«Αναθερμαίνεται» το θέμα Ολυμπιακός-Φουρνιέ: Θετικός στην προοπτική των «ερυθρόλευκων» ο Γάλλος

Ο Εβάν Φουρνιέ έχει μπει ήδη σε διαδικασία επαφών με ομάδες της Euroleague, με την περίπτωση του Ολυμπιακού να είναι αυτή που δείχνει να τον ιντριγκάρει περισσότερο. Τα δεδομένα της υπόθεσης.

Ένα ποστάρισμα από το μετρό της Γαλλίας, όπου και πήγαινε στο γήπεδο για προπόνηση προκάλεσε την διαδικτυακή... έκρηξη των φίλων του Ολυμπιακού. Άλλοι με φωτογραφίες από το γεμάτο ΣΕΦ, άλλοι με την παρότρυνση «έλα στον Ολυμπιακό», θέλησαν να.... πιέσουν με τον τρόπο τους τον Φουρνιέ, δείχνοντας πως περιμένουν πως και πως τον Γάλλο άσο, ο οποίος στο παρελθόν είχε εκφραστεί με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα του Πειραιά.

Ο έμπειρος γκαρντ βλέπει πολύ θετικά την προοπτική του Ολυμπιακού και οι δύο πλευρές βρίσκονται σε ανοιχτή επικοινωνία ενόψει της νέας σεζόν, σε μια μεταγραφή που εφόσον ολοκληρωθεί μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες στην Euroleague της νέας σεζόν.

Παρακάτω πάρτε μια γεύση από τις... ερυθρόλευκες απαντήσεις στο post του Γάλλου άσου.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!