Το παραδοσιακό σουβλατζίδικο με το οποίο εκστασιάστηκε ο Φουρνιέ και το διαφήμισε στους 385.000 ακόλουθούς του!

Εβάν Φουρνιέ

Το παραδοσιακό σουβλατζίδικο με το οποίο εκστασιάστηκε ο Φουρνιέ και το διαφήμισε στους 385.000 ακόλουθούς του!

Sportal newsroom 15:25 - 08.09.2024 / Ανανεώθηκε: 15:27 - 08.09.2024

Ο Εβάν Φουρνιέ διανύει τις πρώτες μέρες του στην Αθήνα και ήδη έχει εντοπίσει το πρώτο μαγαζί με το οποίο «τρελάθηκε».

Η μεγάλη μεταγραφή του καλοκαιριού για τον Ολυμπιακό, ο Εβάν Φουρνιέ, διανύει τις πρώτες μέρες του στην Αθήνα. Ο χαρισματικός άσος γνωρίζει την πόλη, ενώ παράλληλα βρίσκεται σε διαδικασία προετοιμασίας με τον Ολυμπιακό.

Την ίδια ώρα μάλιστα ο 31χρονος γκαρντ φροντίζει να μαθαίνει την πόλη και να ξεχωρίζει μέρη για να περνάει την ώρα του με το πέρας των προπονήσεων. Μάλιστα εντόπισε ήδη ένα μαγαζί, το οποίο και έσπευσε να αποθεώσει.

Η τρομερή απάντηση του Λεσόρ στον Φουρνιέ για το καλύτερο μπαρμπέρικο στην Αθήνα
EUROLEAGUE

18:05 - 07.09.2024

Η τρομερή απάντηση του Λεσόρ στον Φουρνιέ για το καλύτερο μπαρμπέρικο στην Αθήνα

Ο Ματίας Λεσόρ έδωσε μια... τρομερή απάντηση στον συμπατριώτη του και συμπαίκτη του στη Γαλλία, Εβάν Φουρνιέ στην ερώτησή του για το ποιο είναι το καλύτερο μπαρμπέρικο στην Αθήνα.

Το μέρος αυτό ήταν ένα παραδοσιακό σουβλατζήδικο, το οποίο μάλιστα διαφήμισε στον λογαριασμό του στο Twitter, δείχνοντας πόσο απόλαυσε το γεύμα στην πρωτεύουσα. «Αυτό ήτα απίθανο» έγραψε χαρακτηριστικά στο προφίλ του ο Γάλλος σταρ, μπαίνοντας για τα καλά σε κλίμα... Ελλάδας.

Από τις πρώτες αντιδράσεις του στη χώρα μας, τόσο με την υποδοχή του κόσμου στο αεροδρόμιο, όσο και με την παρουσία του στο ΣΕΦ στην τελετή απόσυρσης της φανέλας του Γιώργου Πρίντεζη, αλλά και στη δράση του στα social media, είναι προφανές πως ο Εβάν Φουρνιέ απολαμβάνει κάθε στιγμή στη χώρα μας, δείχνοντας πως έχει βρει το νέο... σπίτι του, κάτι που γεμίζει με τεράστια χαρά τον κόσμο της ομάδας του Πειραιά.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!