Από την... Gate 7 του αεροδρομίου η άφιξη του Φουρνιέ στην Ελλάδα

Εβάν Φουρνιέ

Από την... Gate 7 του αεροδρομίου η άφιξη του Φουρνιέ στην Ελλάδα

Sportal newsroom 11:18 - 04.09.2024 / Ανανεώθηκε: 11:35 - 04.09.2024

Ο Εβάν Φουρνιέ φτάνει το βράδυ της Τετάρτης (23:15) στην Ελλάδα, με την άφιξή του να πραγματοποιείται από την Πύλη 7 του αεροδρομίου «Ελ. Βενιζέλος».

Η επικείμενη άφιξη του Εβάν Φουρνιέ στην Ελλάδα, για λογαριασμό του Ολυμπιακού αποτελεί το απόλυτο talk of the town στη μπασκετική κοινότητα. Ο Γάλλος σούπερ σταρ έρχεται στη χώρα μας για λογαριασμό της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα, με σκοπό να ανεβάσει το επίπεδο του ρόστερ και να οδηγήσει την ομάδα του στην κορυφή.

Το βράδυ της Τετάρτης ο έμπειρος άσος θα έχει την ευκαιρία να πάρει μια πρώτη γεύση απ' όσα θα βιώσει τη φετινή σεζόν με την ερυθρόλευκη φανέλα στο ΣΕΦ. Αυτό γιατί θα αφιχθεί στην Πύλη 7 του αεροδρομίου, έναντι των ΙΚΕΑ, με τον κόσμο των Πειραιωτών να ετοιμάζει την δική του υποδοχή στον χαρισματικό άσο.

Ο Φουρνιέ υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 3 (2+1 για την ακρίβεια) χρόνων με τον Ολυμπιακό, με τους αδερφούς Αγγελόπουλους να τινάζουν την... μπάνκα στον αέρα προκειμένου να πείσουν τον σπουδαίο Γάλλο γκαρντ να υπογράψει στην ομάδα του Πειραιά.

Από την Πέμπτη (05/09) αναμένεται να μπει σε φουλ ρυθμό προπονήσεων με τη νέα του ομάδα, ώστε να ξεκινήσει τη νέα προσπάθεια με στόχο την κατάκτηση της κορυφής σε Ελλάδα και Ευρωλίγκα, αντίστοιχα.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!