Έβανς: «Να γυρίσω ακόμη καλύτερος από τον τραυματισμό μου – Θέλω να βοηθήσω τον Ολυμπιακό να κατακτήσει την Euroleague»

Κίναν Έβανς

Έβανς: «Να γυρίσω ακόμη καλύτερος από τον τραυματισμό μου – Θέλω να βοηθήσω τον Ολυμπιακό να κατακτήσει την Euroleague»

Ο Κίναν Έβανς μίλησε για τον Ολυμπιακό και την πορεία της αποθεραπείας του.

Ο Κίναν Έβανς, παρά τον τραυματισμό του, έγινε παίκτης του Ολυμπιακού, με τους Ερυθρόλευκους να δίνουν στον Αμερικανό γκαρντ την ευκαιρία και να ενεργοποιούν τη συμφωνία τους με τον αθλητή.  

Στο ξεκίνημα της σεζόν ο Κίναν Έβανς δεν θα είναι έτοιμος, καθώς αναρρώνει από τον σοβαρό τραυματισμό του, ωστόσο, όπως αναφέρει ο ίδιος, θέλει να επιστρέψει ακόμη καλύτερος και να βοηθήσει τον Ολυμπιακό να κατακτήσει την Ευρωλίγκα.

«Η αποθεραπεία μου πηγαίνει πραγματικά καλά και ανεβαίνω. Προσπαθώ να έχω τον ίδιο θετικό τρόπο σκέψης που είχα και μετά από τον πρώτο μου τραυματισμό, να επιστρέψω ακόμη καλύτερος. Δεν σκύβω, κοιτάζω το φως στο τέλος του τούνελ. Και προσεύχομαι αυτός να είναι ο τελευταίος τόσο σοβαρός τραυματισμός μου», δήλωσε στο The Next Prospect ο 28χρονος γκαρντ και πρόσθεσε:

«Ανυπομονώ να είμαι υγιής και να βοηθήσω την ομάδα να περάσει αυτό το μικρό εμπόδιο που την σταμάτησε από το να κατακτήσει τη EuroLeague τα προηγούμενα δύο χρόνια. Είμαι ενθουσιασμένος που θα γίνω μέλος αυτού του τόσο ιστορικού ντέρμπι, είμαι έτοιμος να ενσωματωθώ την ελληνική κουλτούρα, στη ζωή και στο φαγητό. Θα έχω περιορισμούς στο ξεκίνημα, μέχρι να βρω τα πατήματά μου, μέχρι να σιγουρευτώ ότι το κορμί μου θα αντιδράσει καλά. Θα πρέπει να κερδίσω τον σεβασμό προπονητών και συμπαικτών μου».

Την περασμένη σεζόν ο Κίναν Έβανς είχε ξεχωρίσει με τη Ζάλγκιρις Κάουνας, έχοντας 17.3 πόντους (53% στο δίποντο, 44% στο τρίποντο, 90% στις βολές), 2.8 ριμπάουντ, 3.9 ασίστ, 1.2 κλεψίματα και 18.3 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης ανά 27:23 σε 34 αγώνες της Ευρωλίγκα.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Τι έκαναν Μιλουτίνοφ και Πετρούσεφ στους Ολυμπιακους Αγώνες με τη Σερβία

Τι έκαναν Μιλουτίνοφ και Πετρούσεφ στους Ολυμπιακους Αγώνες με τη Σερβία

Μιλουτίνοφ και Πετρούσεφ κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παριστιού, με τους δύο ψηλούς του Ολυμπιακού να αποτελούν σημαντικά γρανάζια στη... μηχανή του Σβέτισλαβ Πέσιτς.