Έχασε και τον Ομπστ η Μπάγερν, δεν παίζει με τον Παναθηναϊκό
i

© euroleague.net

Έχασε και τον Ομπστ η Μπάγερν, δεν παίζει με τον Παναθηναϊκό

Sportal newsroom 17:55 - 22.12.2022 / Ανανεώθηκε: 11:00 - 20.08.2024

Μετά τον τραυματισμό του Βλάντιμιρ Λούτσιτς στον αγκώνα η ομάδα του Μονάχου είδε και τον Αντρέας Ομπστ να χτυπάει στο ίδιο σημείο.

Στην τελευταία προπόνηση πριν το παιχνίδι της Παρασκευής (23/12) στο Κάουνας η Μπάγερν Μονάχου είδε τον Αντρέας Ομπστ να χτυπάει στον αγκώνα. 

Μάλιστα, ο τραυματισμός κάθε άλλο παρά επιπόλαιος είναι. Ο 26χρονος γκαρντ θα μείνει εκτός για έναν μήνα, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα αγωνιστεί στο ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό που είναι προγραμματισμένο στις 5 Ιανουαρίου. 

Με αμφίβολο τον Γκουντάιτις ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Εφές
EUROLEAGUE

12:38 - 22.12.2022

Με αμφίβολο τον Γκουντάιτις ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Εφές

Ο Παναθηναϊκός αναχώρησε για την Κωνσταντινούπολη και το αυριανό παιχνίδι του (23/12) με την Αναντολού Εφές για την Euroleague χωρίς τους Παναγιώτη Καλαϊτζάκη και Μποχωρίδη ενώ αμφίβολος είναι ο Γκουντάιτις.

Ο διεθνής Γερμανός με το πολύ καλό μακρινό σουτ φέτος μετράει 9,4 πόντους μέσο όρο με 38,9% στο τρίποντο στα 14 ματς που έχει αγωνιστεί φέτος στην Euroleague. 

Παρόμοιο πρόβλημα με τον Όμπστ στον αγώνα έχει και ο Βλάντιμιρ Λούτσιτς, ο οποίος είναι εδώ και μέρες εκτός προπονήσεων και θα επιστρέψει στη δράση από το νέο έτος. Ενδεχομένως πριν το ματς με τον Παναθηναϊκό, αλλά αυτό ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί.