Εύκολες αποστολές για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, «ζόρικο» ταξίδι στην Πάτρα για ΑΕΚ

Γιώργος Μπαρτζώκας

i

© Intime

Εύκολες αποστολές για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, «ζόρικο» ταξίδι στην Πάτρα για ΑΕΚ

Νίκος Καλαμπάκας 08:54 - 02.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:36 - 14.08.2024

Το πρωτάθλημα της Basket League κάνει τζάμπολ στην 9η αγωνιστική το Σάββατο 2/12 με τρεις αναμετρήσεις

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός λίγες μέρες πριν τη νέα τους διαβολοβδομάδα στην Euroleague επικεντρώνονται στις υποχρεώσεις τους για τη Basket League εκεί όπου αντιμετωπίζουν το Λαύριο και την Καρδίτσα αντίστοιχα για την 9η αγωνιστική.

Ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός ρίχνεται στη μάχη στις 17.15 στο ΟΑΚΑ, εκεί όπου υποδέχεται την ουροαγό Καρδίτσα. Οι πράσινοι θέλουν τη νίκη προκειμένου να κάνουν το 9 στα 9 και να διατηρήσουν το αήττητό τους στο πρωτάθλημα.

Οι πράσινοι έχουν ρεκόρ 8-0 και φιλοδοξουν να το διευρύνουν. Ο αγώνας ξκινάει στις 17.15 και θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ3 ενώ θα έχει και Live κάλυψη από το Sportal.gr.

Δύο ώρες νωρίτερα ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας το Λαύριο. Το τζάμπολ είναι προγραμματισμένο για τις 15.00. Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα φιλοδοξούν να φτάσουν στο 8-1, λίγες μέρες πριν υποδεχτούν τις Ρεάλ Μαδρίτης και Μπάγερν για την Euroleague στο ΣΕΦ.

Τηλεοπτική κάλυψη από την ΕΡΤ3 και live στο Sportal.gr.

Το πρόγραμμα της ημέρας κλείνει στην Πάτρα, εκεί όπου ο Προμηθέας θα τεθεί αντιμέτωπος με την ΑΕΚ στις 20.15. Οι Πατρινοί είναι σε εξαιρετική φόρμα και θέλουν να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις, ενώ η ομάδα του Πλάθα θέλει το «διπλό» προκειμένου να διατηρηθεί στις ψηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Σαββάτου 12/2:

Λαύριο - Ολυμπιακός (15.00)

Παναθηναϊκός - Καρδίτσα (17.15)

Προμηθέας - ΑΕΚ (20.15)