O Φουρνιέ έφερε ανατροπή και στις στοιχηματικές: Πρώτο φαβορί για τη Euroleague ο Ολυμπιακός!
i

© Intime

O Φουρνιέ έφερε ανατροπή και στις στοιχηματικές: Πρώτο φαβορί για τη Euroleague ο Ολυμπιακός!

Ευτυχία Οικονομίδου 20:07 - 02.09.2024 / Ανανεώθηκε: 21:39 - 02.09.2024

Η συμφωνία του Ολυμπιακού με τον Εβάν Φουρνιέ εκθρόνισε τον Παναθηναϊκό AKTOR από τη θέση του φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου της EuroLeague κι έφερε στην πρώτη θέση τους «ερυθρόλευκους».

Ημέρα εκπλήξεων και σημαντικών μεταγραφών αποδείχθηκε πως είναι η σημερινή (02/09) για τον Ολυμπιακό που ετοιμάζεται να πυροδοτήσει τη «βόμβα» της συμφωνίας με τον Εβάν Φουρνιέ.

Μία επίσημη ανακοίνωση μένει για να μπορέσουν οι φίλαθλοι των Πειραιωτών να χαρούν κι επίσημα την άφιξη του 31χρονου Γάλλου που πανηγύρισε την κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου στο Ολυμπιακό τουρνουά μπάσκετ του Παρισιού και μετά 12χρονη καριέρα στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού με αξιόλογη πορεία σε Νάγκετς, Μάτζικ, Σέλτικς, Νικς και Πίστονς.

Πριν... βουίξει ο τόπος για την άφιξη του Φουρνιέ στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο, ο Παναθηναϊκός AKTOR ήταν η ομάδα εκείνη που φάνταζε υπερδύναμη και ήταν και το φαβορί στις στοιχηματικές για να κάνει το back to back στην EuroLeague με την κατάκτηση ενός ακόμη ευρωπαϊκού τίτλου.

Ο Παναθηναϊκός, ο οποίος κατέκτησε την Ευρωλίγκα στο Βερολίνο τον Μάιο του 2024, κράτησε τον κορμό του και ενισχύθηκε στην περιφέρεια με τον Λορέντζο Μπράουν, ενώ στους ψηλούς, προστέθηκε και ο Ομέρ Γιουρτσεβέν.

Ο Ολυμπιακός επίσης κράτησε τον κορμό του, κάνοντας παράλληλα και ποιοτικές προσθήκες. Μάλιστα μια εξ αυτών αποτέλεσε και την κορυφαία μεταγραφή  ολόκληρης της Ευρώπης, με τον Σάσα Βεζένκοφ να πιάνει ξανά λιμάνι και να επιστρέφει στο... σπίτι του. Από την άλλη, στον Ολυμπιακό επέστρεψε και ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, ενώ αποκτήθηκαν επίσης οι Λούκα Βιλντόζα και Κίναν Έβανς.

Η συμφωνία, όμως, του Φουρνιέ με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έστρεψε το ενδιαφέρον των στοιχηματικών εταιρειών στην περίπτωση του Ολυμπιακού παρουσιάζοντάς τον ως τον πιο πιθανό διεκδικητή του τίτλου με τις αποδόσεις να ξεκινούν από το 4.25 και τους «πράσινους» να ακολουθούν ως δεύτερο φαβορί με απόδοση 4.75.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!