Η Euroleague ανοίγει τον φάκελο Καμπάτσο - Κινδυνεύει με τιμωρία ο γκαρντ της Ρεάλ
i

(Photo by Christina Pahnke/Euroleague Basketball via Getty Images)

Η Euroleague ανοίγει τον φάκελο Καμπάτσο - Κινδυνεύει με τιμωρία ο γκαρντ της Ρεάλ

Νίκος Καλαμπάκας 16:37 - 04.10.2024 / Ανανεώθηκε: 16:37 - 04.10.2024

Η δράση φέρνει... αντίδραση και η Euroleague ξεκινά πειθαρχικό έλεγχο για την αντίδραση του Φακούντο Καμπάτσο προς τους διαιτητές στους οποίους επιτέθηκε.

Συνέχεια στο επεισόδιο που δημιουργήθηκε με τον Καμπάτσο και τους διαιτητές της αναμέτρησης Μπάγερν - Ρεάλ Μαδρίτης, δίνει η Ευρωλίγκα, αφού θα ξεκινήσει πειθαρχικό έλεγχο, μετά τη συμπεριφορά του Αργεντίνου.

Ο Καμπάτσο δεν πήρε με... καλό μάτι την απόφαση ων διαιτητών να σφυρίξουν φάουλ εις βάρος της ομάδας του, τους επιτέθηκε και έτσι αποβλήθηκε από τον αγώνα, ο οποίος έληξε υπέρ της γερμανικής ομάδας με σκορ 97-89. Στο 92-89 η ομάδα του Τσους Ματέο είχε την τελευταία κατοχή, με 17,2'' για το τέλος. Ο Φακούντο Καμπάτσο επιχείρησε τρίποντο, το οποίο ήταν πολύ άστοχο και στην εξέλιξη της φάσης ο Βλάντιμιρ Λούτσιτς κέρδισε φάουλ από τον Γκάμπριελ Ντεκ.

Ο Καμπάτσο ήταν έξαλλος με την απόφαση και χρειάστηκε η βοήθεια του Ιμπάκα προκειμένου να ηρεμήσει, αφού ο συμπαίκτης του και πρώην παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης ήταν εκείνος που τον συγκράτησε πριν παρεκτραπεί περισσότερο.

Πλέον ο λόγος περνάει στον δικαστή της Euroleague ο οποίος θα αποφανθεί για το αν πρέπει να του επιβληθεί πρόστιμο η κάποια πιο αυστηρή τιμωρία, όπως ο αποκλεισμός, αν και αυτό το σενάριο είναι πιο ασθενές.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Υπάρχουν άλλωστε τα παραδείγματα των Μπάλντγουιν και Τεόντοσιτς οι οποίοι είχαν τιμωρηθεί πέρυσι με πρόστιμα 3.500 και 15.000 αντίστοιχα, έπειτα από λογομαχίες τους με διαιτητές.