Φακούντο Καμπάτσο: «Ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα που δεν αφήνει περιθώριο για λάθη - Δεν έχουμε βρει ακόμα ρυθμό»

Φακούντο Καμπάτσο

i

© IMAGO

Φακούντο Καμπάτσο: «Ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα που δεν αφήνει περιθώριο για λάθη - Δεν έχουμε βρει ακόμα ρυθμό»

Μιχάλης Καλογήρου 17:08 - 16.10.2024 / Ανανεώθηκε: 17:08 - 16.10.2024

Ο Φακούντο Καμπάτσο μίλησε για την επικείμενη αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό και την σημασία του συγκεκριμένου ματς για την Ρεάλ

Ρεάλ Μαδρίτης και Παναθηναϊκός, αναμετρούνται αύριο (17/10) στο Wizink Center, στο «remake» του περασμένου τελικού της Euroleague. Ένα δύσκολο παιχνίδι και για τις 2 ομάδες, που προέρχονται αμφότερες από ήττα στην διοργάνωση. Η Ρεάλ «καίγεται» για την νίκη, μετά τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα σε Ισπανία και Euroleague.

Ανακοίνωση του Ολυμπιακού για τα εισιτήρια στα ντέρμπι με Παναθηναϊκό, Ρεάλ και Μπαρτσελόνα
EUROLEAGUE

16:28 - 16.10.2024

Ανακοίνωση του Ολυμπιακού για τα εισιτήρια στα ντέρμπι με Παναθηναϊκό, Ρεάλ και Μπαρτσελόνα

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας ενημερώνει τον κόσμο του για τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων για τα παιχνίδια με Παναθηναϊκό, Ρεάλ και Μπαρτσελόνα.

Ο γκαρντ της Ρεάλ, Φακούντο Καμπάτσο, μίλησε για το αυριανό παιχνίδι, χαρακτηρίζοντάς το ως ένα ματς με μεγάλη προϊστορία. Θυμίζουμε ότι ο Αργεντίνος γκαρντ δεν αγωνίστηκε στο χθεσινό παιχνίδι με την Μπασκόνια, λόγω της τιμωρίας που του είχε επιβληθεί για τα «πεπραγμένα» του στην πρεμιέρα της Euroleague

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αργεντινού:

«Προέρχεται και ο Παναθηναϊκός από ήττα, οπότε θα είναι πιο συγκεντρωμένος. Εμείς προερχόμαστε από δύο σκληρές ήττες (σ.σ. 83-79 από τη Μπιλμπάο στην ACB). Κάποια πράγματα τα έχουμε κάνει καλά, άλλα όχι και θα πρέπει να βελτιωθούμε για να μη τα επαναλάβουμε. Ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα που δεν αφήνει περιθώριο για λάθη, θα σε τιμωρήσει με καλάθια. Διαθέτει παίκτες ποιότητες και θα γίνει ένα απαιτητικό παιχνίδι, θα χρειαστεί να δώσουμε το 100% και να είμαστε συγκεντρωμένοι για να νικήσουμε στην έδρα μας».

«Υπάρχει μεγάλη προϊστορία ανάμεσα στις δύο ομάδες. Πρόκειται για ένα ξεχωριστό παιχνίδι και πρέπει να εκμεταλλευτούμε το γεγονός πως γίνεται στην έδρα μας, μπροστά στο κοινό μας, είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Δεν έχουμε βρει ακόμα ρυθμό”, κατέληξε ο 33χρονος Αργεντινός πόιντ γκαρντ».