Συνεχίζει στην Ισπανία η Φασούλα

Μαριέλα Φασούλα

Συνεχίζει στην Ισπανία η Φασούλα

Sportal newsroom 14:32 - 25.05.2023 / Ανανεώθηκε: 16:03 - 14.08.2024

Κάτοικος Ισπανίας για ακόμα μια σεζόν θα παραμείνει η Μαριέλα Φασούλα, η οποία συμφώνησε με την Αβένιδα για νέο συμβόλαιο ενός έτους.

Τα τελευταία χρόνια η Μαριέλα Φασούλα έχει ρίξει... άγκυρα στην Ισπανία, αγωνιζόμενη για λογαριασμό της Αβένιδα. Κάτι που θα συνεχίσει να κάνει και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Η Μαριέλα Φασούλα είναι υποψήφια για το βραβείο της MVP στην Euroleague γυναικών
EUROLEAGUE

14:08 - 23.03.2023

Η Μαριέλα Φασούλα είναι υποψήφια για το βραβείο της MVP στην Euroleague γυναικών

Η 25χρονη σέντερ της ισπανικής Αβενίδα, Μαριέλα Φασούλα, είναι υποψήφια για την κορυφαία ατομική διάκριση της σεζόν στην Euroleague, ενώ η Ελισάβετ Σπανού της Πολκοβίτσε και η Μέγκαν Γκούσταφσον του Ολυμπιακού διεκδικούν θέση στην καλύτερη πεντάδα του θεσμού.

Η Ελληνίδα σέντερ, που βρίσκεται στην προετοιμασία της «γαλανόλευκης» από την περίοδο και προετοιμάζεται εντατικά ενόψει του ερχόμενου Eurobasket, αγωνιζόμενη υπό τις οδηγίες του Πέτρου Πρέκα, συμφώνησε με την Αβένιδα και θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες της στην ομάδα της Ισπανίας.

Το deal επικυρώθηκε, με την Αβένιδα να ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών, με την Ελληνίδα σέντερ να έρχεται από μια άκρως παραγωγική σεζόν στην οποία μέτρησε κατά μέσο όρο 10 πόντους και 5 ριμπάουντ ανά αγώνα στα παιχνίδια της σε Ισπανία και Euroleague Women.

Tags: