Ο Φασούλας και το «Πρώτα το Μπάσκετ» παρουσιάζει το πρόγραμμα και τους υποψηφίους του
i

Παναγιώτης Φασούλας / © Intime

Ο Φασούλας και το «Πρώτα το Μπάσκετ» παρουσιάζει το πρόγραμμα και τους υποψηφίους του

Sportal newsroom 16:36 - 04.09.2024 / Ανανεώθηκε: 16:36 - 04.09.2024

Στο Γκολφ της Γλυφάδας θα παρουσιαστεί την Τετάρτη (4/9, 19:00) το πρόγραμμα και οι υποψήφιοι του συνδυασμού «Πρώτα το Μπάσκετ» για τις εκλογές της ΕΟΚ

Στην παρουσίαση του προγράμματος και των υποψηφίων του ενόψει των εκλογών της ΕΟΚ, προχωράει την Τετάρτη (4/9, 19:00) ο συνδυασμός «Πρώτα το Μπάσκετ», του οποίου επικεφαλής είναι ο Παναγιώτης Φασούλας.

Η «αράχνη» του ελληνικού μπάσκετ μαζί με τον Γιάννη Μπουρούση προχωράνε το βράδυ της Τετάρτης (4/9) σε μια λεπτομερή ανάλυση του προγράμματος και των ιδεών τους για την επόμενη ημέρα του ελληνικού μπάσκετ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Αγαπητές κυρίες, αγαπητοί κύριοι,

Ο συνδυασμός «Πρώτα το Μπάσκετ» παραχωρεί σήμερα, στις 19:00 στο Γκολφ της Γλυφάδας, συνέντευξη Τύπου, προκειμένου να παρουσιάσει το πρόγραμμα και τους υποψήφιους, που θα διεκδικήσουν την ψήφο σας.

Επιμένουμε στην εξωστρέφεια, επιμένουμε να επικοινωνούμε με όλους τους τρόπους, γιατί έχουμε πολλά να πούμε και περισσότερα να ακούσουμε. Όποιος δεν έχει να πει κάτι, όποιος νιώθει ότι οφείλει να απολογηθεί για υποσχέσεις που δεν τήρησε, όποιος δεν μπορεί να κοιτάξει τους παράγοντες του μπάσκετ στα μάτια, επιλέγει τον δρόμο τής σιωπής.

Σας καλούμε να παρακολουθήσετε μέσω Live streaming τη συνέντευξη και περιμένουμε τις δικές σας απόψεις και παρατηρήσεις, τυχόν διορθώσεις. Δεν θεωρούμε ότι κατέχουμε την απόλυτη αλήθεια. Πιστεύουμε ότι η πρότασή μας για την επόμενη μέρα τής ΕΟΚ, την επόμενη μέρα τού ελληνικού μπάσκετ, είναι μια καλή βάση για συζήτηση, μια αρχή για να επιχειρήσουμε μαζί σας να ξαναφέρουμε το αγαπημένο μας άθλημα στην κορυφή».