Η απάντηση της Φενέρ για τα παράπονα του Ολυμπιακού για τη διαιτησία: «Υπήρχαν κι άλλες φάσεις...»

Φενέρμπαχτσε

i

© Intime

Η απάντηση της Φενέρ για τα παράπονα του Ολυμπιακού για τη διαιτησία: «Υπήρχαν κι άλλες φάσεις...»

Aχιλλέας Μαυροδόντης 19:41 - 03.11.2023 / Ανανεώθηκε: 12:15 - 14.08.2024

Ο Ντέρια Γιανέρ, ο Γενικός Διευθυντής της Φενέρμπαχτσε, τοποθετήθηκε σχετικά με τα παράπονα που εξέφρασε ο Ολυμπιακός για την διαιτησία.

Η Φενέρ πήρε τη νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό με 79-77, μετά από ένα μεγάλο ντέρμπι που μέχρι και το τέλος, τα πάντα ήταν ανοιχτά.

Βέβαια, ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με την τελευταία φάση, ο Ολυμπιακός εξέφρασε παράπονα για την διαιτησία του αγώνα, με τον Ντέρια Γιανέρ, τον Γενικό Διευθυντή της Φενέρμπαχτσε, να παίρνει θέση σχετικά με το θέμα.

«Καταρχάς, δεν θεωρώ σωστό να επικεντρωθώ σε παράγοντες εκτός γηπέδου. Έγινε ένα καλό ματς μεταξύ μας και του Ολυμπιακού. Τόσο οι σειρές πλέι οφ της περασμένης σεζόν όσο και οι αγώνες της κανονικής περιόδου έχουν καλές ιστορίες να διηγηθεί κανείς. Νομίζω ότι υπήρχε ένα παράδειγμα αυτού του ανταγωνισμού στον χθεσινό αγώνα.

Στο τέλος του αγώνα ήμασταν νικητές, είχαν κερδίσει και αγώνες πριν. Νομίζω ότι θα ήταν ωφέλιμο να μείνω στο μπάσκετ. Ο αντίπαλός μας άσκησε κριτική σε κάποιες αποφάσεις στο τέλος του αγώνα.

Γιώργος Παπαγιάννης Photo by Tolga Adanali/Euroleague Basketball via Getty Images

Ωστόσο, λίγο πριν από τη θέση που επέκριναν, υπήρξαν αποφάσεις που μπορούσαν να αξιολογηθούν και να επικριθούν διαφορετικά και από τα δύο μέρη. Αν θυμάστε, υπήρχαν αποφάσεις που θα μπορούσαν να συζητηθούν στο τέλος των αγώνων της περσινής σειράς πλέι οφ.

Όπως είπα, δεν βρίσκω σωστό να διαβάζω αυτές τις διαδικασίες μέσω μιας θέσης ή ενός διαιτητή. Φυσικά, οι διαιτητές είναι κομμάτι του μπάσκετ, ο καθένας μπορεί να αναζητήσει τα δικαιώματά του όταν πληγωθεί.

Οι εξουσιοδοτημένες αρχές θα προβούν στις απαραίτητες αξιολογήσεις για το θέμα αυτό. Πέρα από αυτό, συγχαίρω και τις δύο πλευρές όσον αφορά τον αγώνα. Παίχτηκε ένας καλός αγώνας. Πιστεύω ότι θα παρακολουθήσουμε καλούς αγώνες σε αυτή τη διοργάνωση από εδώ και πέρα, όπου θα προκύψουν νέες ιστορίες για να έχουμε να συζητάμε». είπε στο Radyospor.

Μην χάσετε μετά το τέλος του αγώνα το Sportal Euroleague Show, με όλο το ρεπορτάζ από την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα

Κάντε Εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!