Φενέρ - Ολυμπιακός: Οι 12άδες των δύο ομάδων

Γιώργος Μπαρτζώκας

i

© Intime

Φενέρ - Ολυμπιακός: Οι 12άδες των δύο ομάδων

Aχιλλέας Μαυροδόντης 19:25 - 02.11.2023 / Ανανεώθηκε: 12:17 - 14.08.2024

Το Φενέρ - Ολυμπιακός είναι λίγα μόλις λεπτά πριν την έναρξή του, με τις 12άδες των δύο ομάδων να είναι πλέον γνωστές.

Ο Ολυμπιακός και η Φενέρ ετοιμάζονται για την μεγάλη αναμέτρηση στην Πόλη, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Euroleague, με τους Γιώργο Μπαρτζώκα και Δημήτρη Ιτούδη να αποφασίζουν τις 12άδες τις οποίες θα παρατάξουν. 

Ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί, ως γνωστόν, χωρίς τους Σίκμα και ΜακΚίσικ, ενώ εκτός είναι και οι νεαροί Τσάμης και Αμπόσι

Έτσι, η 12άδα του Ολυμπιακού αποτελείται από τους:  Ουόκαπ, Ουίλιαμς - Γκος, Κάνααν, Λούντζης, Λαρεντζάκης, Πάπας, Φαλ, Παπανικολάου, Μπραζντέικις, Πίτερς, Μιλουτίνοφ, Τανούλης.

Δεινός σουτέρ ο Παπαγιάννης, μοιραίος ο Γκος και στο καναβάτσο ο Ολυμπιακός!
EUROLEAGUE

21:52 - 02.11.2023

Δεινός σουτέρ ο Παπαγιάννης, μοιραίος ο Γκος και στο καναβάτσο ο Ολυμπιακός!

Η αντεπίθεση έμεινε στη μέση! Ο Ολυμπιακός άρχισε υπνωτισμένος στην Κωνσταντινούπολη κόντρα στη Φενέρ μένοντας πίσω μέχρι και με 16 πόντους (28-22, 14’), ωστόσο, επέστρεψε στη διεκδίκηση του ματς ισοφαρίζοντας 74-74 στα 2’27’’ πριν από τη λήξη. Τελικά, τα τρία τρίποντα του Παπαγιάννη στο τέταρτο δεκάλεπτο και η άστοχη τελευταία προσπάθεια του Γουίλιαμς-Γκος χάρισαν τη νίκη στη Φενέρ (79-77) ρίχνοντας τους «ερυθρόλευκους» στο 3-3.

Από την άλλη, η Φενέρ θα παρατάξει τους: Μότλεϊ, Ουίλμπεκιν, Σανλί, Παπαγιάννης, Μαχμούτογλου, Χέιζ - Ντέιβις, Πιέρ, Γκούτντουριτς, Ντόρσεϊ, Καλάθης, Μαντάρ, Σέστινα.

Sportal Euroleague Show με Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός και όλα τα highlights της ημέρας

Κάντε Εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!