Η Φενέρμπαχτσε ανακοίνωσε τον Μπόνζι Κόλσον θυμίζοντας πως η χημεία... μετράει - Ακολουθεί ο Μπόλντουιν (vid)

Η Φενέρμπαχτσε ανακοίνωσε τον Μπόνζι Κόλσον θυμίζοντας πως η χημεία... μετράει - Ακολουθεί ο Μπόλντουιν (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 13:26 - 28.06.2024 / Ανανεώθηκε: 13:34 - 28.06.2024

Η συμφωνία του Μπόνζι Κόλσον με την Φενέρμπαχτσε ενεργοποιήθηκε και ο σύλλογος της Κωνσταντινούπολης συνδύασε την ανακοίνωση της μεταγραφής του με τις φιλοδοξίες της για τη νέα σεζόν: «It's time to cook», έγραψαν στα κοινωνικά δίκτυα, ενώ η... χημεία θα βελτιωθεί ακόμα περισσότερο με την επικείμενη προσθήκη ενός ακόμα παίκτη της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ο Μπόνζι Κόλσον την ίδια μέρα που ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με την Μακάμπι Τελ Αβίβ έγινε και επίσημα παίκτη της Φενέρμπαχτσε.

Ο 28χρονος Αμερικανός φόργουορντ είναι ο δεύτερος κομβικός παίκτης των Ισραηλινών που αποχωρεί από την ομάδα του «λαού». Ο πρώτος ήταν ο Λορέντζο Μπράουν, ο οποίος πλέον ανήκει στο δυναμικό του πρωταθλητή Ευρώπης Παναθηναϊκού, ενώ σύντομα ο τρίτος της παρέας του Τελ Αβίβ, ο Ουέιντ Μπόλντουιν θα πάει στην Κωνσταντινούπολη για να συναντήσει τον Κόλσον.

Έφυγε από τη Μπάγερν ο Λάσο και μονομιάς ανακοινώθηκε από την Μπασκόνια - Επιστρέφει στην Βιτόρια μετά από 29 χρόνια! (vid)
EUROLEAGUE

12:32 - 28.06.2024

Έφυγε από τη Μπάγερν ο Λάσο και μονομιάς ανακοινώθηκε από την Μπασκόνια - Επιστρέφει στην Βιτόρια μετά από 29 χρόνια! (vid)

Στην πόλη που γεννήθηκε και μεγάλωσε και στην ομάδα που έπαιζε μπάσκετ στο ξεκίνημα της καριέρας του (μέχρι το 1995) επιστρέφει ο Πάμπλο Λάσο, ο οποίος λίγα λεπτά μετά την αποδέσμευσή του από την Μπάγερν Μονάχου ανακοινώθηκε από την Μπασκόνια.

Γι' αυτό και η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους εστίασε το εικαστικό μέρος της παρουσίασης του Κόλσον με την θρυλική πλέον τηλεοπτική σειρά Breaking Bad. Διότι, η... χημεία παίζει τον ρόλο της και η Φενέρ θα έχει σύντομα στο δυναμικό τους δύο τέως συμπαίκτες στην Μακάμπι, που θα συνεχίσουν να συνεργάζονται στην Τουρκία από τη νέα σεζόν.

Η Φενέρμπαχτσε χρησιμοποίησε τα αρχικά του ονόματος του Μπόνζι Κόλσον σε αντιστοιχία με τα χημικά στοιχεία του περιοδικού πίνακα. Το «Bo» παραπέμπει στο βορικό οξύ (ή Βόριο) και το «Co» στο μονοξείδιο του άνθρακα.

Η ουσία είναι πως στις τάξεις της ομάδας το σύνθημα είναι ένα: «It's time to cook». Δηλαδή, είναι ώρα για μαγείρεμα, όχι παράνομων ουσιών όπως στη φημισμένη τηλεοπτική σειρά, ούτε παστίτσιου, αλλά... μαγείρεμα αντιπάλων!

Ο Μπόνζι Κόλσον, προέρχεται από μία πολύ καλή σεζόν με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, καταγράφοντας στη στατιστική του 12,6 πόντους με 38,7% στα τρίποντα και 5,3 ριμπάουντ, ενώ ακόμα πιο εντυπωσιακά ήταν τα νούμερα και η παρουσία του Ουέιντ Μπόλτουιν: 17,4 πόντοι, 4,9 ασίστ, 2,5 ριμπάουντ.