Ανακοίνωσε Sold Out η Φενέρμπαχτσε για το ματς με τον Παναθηναϊκό Aktor

Μπόμπαν Μαριάνοβιτς - Φωτ. IMAGO

i

Imago

Ανακοίνωσε Sold Out η Φενέρμπαχτσε για το ματς με τον Παναθηναϊκό Aktor

Παναγιώτης Ραμαντάνης 20:29 - 18.10.2024 / Ανανεώθηκε: 20:29 - 18.10.2024

Μία βδομάδα πριν από το τζάμπολ της αναμέτρησης, η Φενέρμπαχτσε ανακοίνωσε ότι το γήπεδο της θα είναι κατάμεστο για το ματς με τον Παναθηναϊκό Aktor.

Ο Παναθηναϊκός Aktor δεν είχε τα επιθυμητά αποτελέσματα στην πρώτη διαβολοβδομάδα της σςζόν στην Ευρωλίγκα. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν γνώρισε τις εκτός έδρας ήττες από την Παρί και τη Ρεάλ Μαδρίτης και έχει πλέον ρεκόρ 2-2. Για την 5η αγωνιστική της διοργάνωσης, οι «πράσινοι» έχουν μία ακόμη υποχρέωση μακριά από την Αθήνα.

Το «τριφύλλι» θα ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη, όπου την Παρασκευή (25/10, 20:45), αντιμετωπίζει τη Φενέρμπαχτσε. Ένα παιχνίδι που κάθε άλλο παρά εύκολο δεν θεωρείται. Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό από την τουρκική ομάδα, το γήπεδο αναμένεται να είναι κατάμεστο.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Η Φενέρμπαχτσε ανακοίνωσε ότι δεν θα... πέφτει καρφίτσα στην «Ulker Sports Arena», μιας και έγινε Sold out. Η ανακοίνωση της τουρκικής ομάδας: «Εξαντλήθηκαν όλα τα εισιτήρια για τον αγώνα της πέμπτης εβδομάδας της EuroLeague, όπου θα υποδεχτούμε τον Παναθηναϊκό Άκτωρ την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου στις 20.45! Οι πωλήσεις θα συνεχιστούν μόνο την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου και την ημέρα του αγώνα στα ταμεία της αίθουσας για φοιτητικά εισιτήρια στις θύρες 119 και 417. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους μεγάλους οπαδούς της Φενέρμπαχτσε για το έντονο ενδιαφέρον τους».