Είναι πλέον επίσημο: Στη Φενέρμπαχτσε ο Ουέιντ Μπόλντουιν

Ουέιντ Μπόλντουιν

Είναι πλέον επίσημο: Στη Φενέρμπαχτσε ο Ουέιντ Μπόλντουιν

Ελένη Ανδρικοπούλου 12:42 - 10.07.2024 / Ανανεώθηκε: 12:47 - 10.07.2024

Ο Ουέιντ Μπόλντουιν θα συνεχίσει την καριέρα του στη Φενέρμπαχτσε, καθώς τα «καναρίνια» ανακοίνωσαν την απόκτηση του 28χρονου Αμερικανού πόιντ γκαρντ το μεσημέρι της Τετάρτης (10/7).

Στα μέσα του Ιουνίου και λίγες ώρες μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ ο Ουέιντ Μπόλντουιν είχε κάνει γνωστό σε δηλώσεις που παραχώρησε πως τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται σε νέα ομάδα.

«Ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι εδώ. Θα πάω κάπου αλλού. Θα λύσουμε το συμβόλαιό μου. Έχω μόνο αγάπη για όλους στην Μακάμπι. Ήταν δύο υπέροχα χρόνια για εμένα. Λατρεύω τους οπαδούς, το τεχνικό επιτελείο και τους συμπαίκτες που είχα», είχε δηλώσει συγκεκριμένα ο Αμερικανός πόιντ γκαρντ.

Ένα μήνα μετά τα λόγια του Μπόλντουιν βγήκαν αληθινά, καθώς το μεσημέρι της Τετάρτης (10/7) η Φενέρμπαχτσε ανακοίνωσε την απόκτησή του. Ο 28χρονος Αμερικανός πόιντ γκαρντ υπέγραψε με την ομάδα της Κωνσταντινούπολης τριετές συμβόλαιο (2+1).

Θυμίζουμε πως τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο Μπόλντουιν είχε 17,3 πόντους, 2,5 ριμπάουντ και 4,9 ασίστ κατά μέσο όρο στην EuroLeague.

Να αναφέρουμε πως ο Μπόλντουιν είναι ο δεύτερος μπασκετμπολίστας που αφήνει την ομάδα του Ισραήλ για την τουρκική ομάδα μετά τον Μπόνζι Κόλσον.