Επίσημο: Στη Φενέμπαχτσε ο Ντέβον Χολ

Επίσημο: Στη Φενέμπαχτσε ο Ντέβον Χολ

Ελένη Ανδρικοπούλου 14:56 - 17.06.2024 / Ανανεώθηκε: 14:56 - 17.06.2024

Την απόκτηση του 28χρονου Αμερικανού σούτινγκ γκαρντ Ντέβον Χολ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Αρμάνι Μιλάνο ανακοίνωσε η Φενέρμπαχτσε.

Έπειτα από δύο αποχωρήσεις η Φενέρμπαχτσε έκανε γνωστή την πρώτη της προσθήκη στο καλοκαιρινό παζάρι. Η ομάδα του Σάρας Γιασικεβίτσιους ανακοίνωσε την απόκτηση του 28χρονου Αμερικανού σούτινγκ γκαρντ Ντέβον Χολ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Αρμάνι Μιλάνο.

Θυμίζουμε ότι τα «καναρίνια» αποχαιρέτησαν τον Νέιτ Σέστινα αλλά και τον Νικ Καλάθη.

Όλα τα συμβόλαια των 18 ομάδων της Euroleague που έληξαν: Οι ελεύθεροι και οι πιθανοί προορισμοί τους
EUROLEAGUE

14:17 - 17.06.2024

Όλα τα συμβόλαια των 18 ομάδων της Euroleague που έληξαν: Οι ελεύθεροι και οι πιθανοί προορισμοί τους

Οι ασκήσεις επί χάρτου έχουν ήδη ξεκινήσει. Οι ομάδες της Euroleague προσπαθούν να αναβαθμιστούν και να εξελιχθούν και το Sportal συγκέντρωσε όλα τα συμβόλαια που έληξαν και τις φήμες που αφορούν όσους ψάχνουν μία νέα συμφωνία στο υψηλό επίπεδο.

Τη φετινή σεζόν ο Χολ είχε 8,2 πόντους (με 38,5% στα τρίποντα), 2,9 ριμπάουντ, 1,9 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος με 9,1 στην αξιολόγηση και σε 24:04 κατά μέσο όρο στη EuroLeague.

Στην τριετή παρουσία του στην Αρμάνι Μιλάνο ο Αμερικανός γκαρντ κατέκτησε ισάριθμα Πρωταθλήματα κι ένα Κύπελλο.

Αυτή η κίνηση της Φενέρμπαχτσε ίσως συνδέεται με το μέλλον του Τάιλερ Ντόρσεϊ, καθώς ενώ ο ομογενής γκαρντ έχει έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο με την ομάδα της Κωνσταντινούπολης φαίνεται πως θα αποχωρήσει και σύμφωνα με όσα γράφονται τις τελευταίες ώρες πιθανότατα θα ντυθεί ξανά στα «ερυθρόλευκα».