Ανακοίνωσε την απόκτηση του Σκάιλαρ Μέις η Φενερμπαχτσέ

Σκάιλαρ Μεις

i

© IMAGO

Ανακοίνωσε την απόκτηση του Σκάιλαρ Μέις η Φενερμπαχτσέ

Μιχάλης Καλογήρου 12:01 - 18.10.2024 / Ανανεώθηκε: 12:09 - 18.10.2024

Η Φενερμπαχτσέ βρήκε τον αντικαταστάτη του Ουίλμπεκιν και ανακοίνωσε τον πρώην NBAερ Σκάιλαρ Μέις (27 ετών, 1.91μ)

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση, ότι οι Μινεσότα Τίμπεργουλβς άφησαν ελεύθερο τον Σκάιλαρ Μέις, η Φενερμπαχτσέ του Σάρας Γιασικεβίτσιους εντάσσει τον Αμερικανό στο ενεργητικό της.

Η ομάδα της Κωνσταντινούπολης ψαχνόταν στις θέσεις των γκαρντ μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Σκότι Ουίλμπεκιν, ο οποίος θα χάσει όλη τη σεζόν κατέληξε στον NBAer με θητεία σε Ατλάντα Χοκς, Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς και Λ.Α. ΛέικερςΣκάιλαρ Μέις.

Από τους 18+ πόντους μέσο όρο στην... ανεργία: Ο Ντεβόντε Γκρέιαμ αποδεσμεύτηκε από τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς (vids)
NBA

10:04 - 18.10.2024

Από τους 18+ πόντους μέσο όρο στην... ανεργία: Ο Ντεβόντε Γκρέιαμ αποδεσμεύτηκε από τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς (vids)

Ο Ντεβόντε Γκρέιαμ «κόπηκε» από το ρόστερ των Μπλέιζερς την τελευταία στιγμή και στα 29 του είναι ελεύθερος, λίγα εικοσιτετράωρα πριν ξεκινήσει η regular season του NBA. Πριν από τέσσερα χρόνια ήταν ο ηγέτης των Σάρλοτ Χόρνετς και τώρα «παρακαλάει» για μία θέση ρολίστα στον «μαγικό πλανήτη».

Ο Μέις έχει έφεση στο σκοράρισμα και μετρά 105 αγώνες στο ΝΒΑ με μέσο όρο 4,3 πόντους, 1,2 ριμπάουντ και 1,7 ασίστ σε 10,6 λεπτά ανά αγώνα. Την περασμένη σεζόν έπαιξε σημαντικό ρόλο στο Πόρτλαντ, σημειώνοντας 9,3 πόντους, 2,2 ριμπάουντ και 5,5 ασίστ σε 22,8 λεπτά συμμετοχής σε 11 αγώνες τον Νοέμβριο.

Ο απόφοιτος του LSU, θα κάνει για πρώτη φορά το βήμα προς την Ευρώπη αφού έχει αγωνιστεί μόνο στο NBA και την G-League. Ο Μέις επιλέγει στο νούμερο 50 του ντράφτ του 2020 από τους Ατλάντα Χοκς, όπου και πέρασε τα πρώτα 2 χρόνια της καριέρας του.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Ο 27χρονος Αμερικανός γκαρντ είχε υπογράψει συμβόλαιο με το training camp των Λύκων της Μινεσότα από τις 25 Σεπτεμβρίου, οι Τίμπεργουλβς, όμως τον αποδέσμευσαν ανοίγοντας τον... δρόμο για τη Φενέρμπαχτσε. Ο Μέις έρχεται στην Τουρκία να πλαισιώσει την γραμμή στην θέση «1», ενώ δύσκολα μπορεί να αγωνιστεί στην θέση «2», αφού είναι ένας αρκετά «undersized» γκαρντ.