Βοηθός προπονητή του Γιασικεβίτσιους στη Φενέρ ο Ερντογάν!

Σαρούνας Γιασικεβίτσιους

i

© Intime

Βοηθός προπονητή του Γιασικεβίτσιους στη Φενέρ ο Ερντογάν!

Νίκος Καλαμπάκας 18:33 - 21.06.2024 / Ανανεώθηκε: 18:33 - 21.06.2024

Η Φενέρμπαχτσε ανακοίνωσε την πρόσληψη του Ερτογρούλ Ερντογάν, ο οποίος θα ενισχύσει το προπονητικό τιμ.

Ο Ερτουγρούλ Ερντογάν θα ενδυναμώσει το προπονητικό επιτελείο του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στη Φενερμπαχτσέ Μπέκο Κωνσταντινούπολης ως βοηθός προπονητή.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Φενέρμπαχτσε , ο Ερντογάν και ο Νταβίντ Γκαρσία Καμπρέρα θα ενταχθούν στο επιτελείο του Γιασικεβίτσιους ενόψει της σεζόν 2024-25.

Ο Ερντογάν έχει υπηρετήσει στο παρελθόν ομάδες όπως η Γαλατασαράι, η Σλασκ και η Ρούνα ως προπονητής. Υπήρξε επίσης βοηθός της Φενέρμπαχτσε για μεγάλο χρονικό διάστημα, μεταξύ 2000 και 2013.

Ένα ενδιαφέρον επεισόδιο στην καριέρα του Ερντογάν ήταν η ανάληψη της Φενέρμπαχτσε σε μια περίοδο που ο Μπόγκνταν Τάνιεβιτς αναγκάστηκε να παραιτηθεί λόγω ασθένειας τη σεζόν 2009-10.

Είναι επίσης σημαντικό να σημειωθεί ότι ο Ερντογάν εργαζόταν στη Φενέρμπαχτσε σε μια περίοδο που ο Γιασικεβίτσιους ήταν για λίγο μέλος της ομάδας το 2011.

Όσο για τον Νταβίντ Γκαρσία Καμπρέρα, ο Ισπανός κόουτς στο παρελθόν υπηρέτησε ως βοηθός προπονητή τηςΜπαρτσελόνα μεταξύ των ετών 2010 και 2023 και τελευταία εργάστηκε στο επιτελείο της Μπασκόνια.

Προηγουμένως, στις 16 Ιουνίου, η Φενέρμπαχτσε είχε απολύσει τους βοηθούς προπονητές Ράντοβαν Τριφούνοβιτς και Ερντέμ Μπιλμέν.