Ανακοινώθηκε από την Φενέρμπαχτσε ο Σανλί

Ανακοινώθηκε από την Φενέρμπαχτσε ο Σανλί

Ελένη Ανδρικοπούλου 12:25 - 13.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:56 - 14.08.2024

Ο Σερτάκ Σανλί μετά από μία διετία στην Μπαρτσελόνα θα συνεχίσει την καριέρα του στην Φενέρμπαχτσε. Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη ανακοίνωσε την απόκτησή του Τούρκου σέντερ το πρωί της Πέμπτης (13/7).

Στην Φενέρμπαχτσε θα συνεχίσει την καριέρα του ο Σερτάκ Σανλί. Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη ανακοίνωσε το πρωί της Πέμπτης (13/7) την απόκτηση του 31χρονου Τούρκου σέντερ για τα επόμενα δύο χρόνια. 

Ο Σερτάκ Σανλί μετά από δύο χρόνια στη Βαρκελώνη και την Μπαρτσελόνα μετακομίζει στην Κωνσταντινούπολη και την Φενέρμπαχτσε. Ο 31χρονος «ψηλός» την περσινή σεζόν είχε με τους «μπλαουγκράνα» 6.2 πόντους και 3.1 ριμπάουντ στη Euroleague και 7.3 πόντους και 3.4 ριμπάουντ στο ισπανικό πρωτάθλημα. 

Ο Σανλί επιστρέφει στην Τουρκία μετά από δύο χρόνια, αυτή τη φορά για τη Φενέρ. Θυμίζουμε ότι ο 31χρονος σέντερ αγωνίστηκε στην Αναντολού Εφές την τριετία (2018-2021), όπου μεταξύ άλλων πανηγύρισε την κατάκτηση της Euroleague το 2021 υπό τις οδηγίες του Εργκίν Αταμάν

Ολοκλήρωσε την παρουσία τους στην Μπαρτσελόνα με την κατάκτηση του ισπανικού πρωταθλήματος κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης και λίγες μέρες αργότερα αποδεσμεύτηκε από τους Καταλανούς. 

Η Φενέρμπαχτσε έδειξε αμέσως ενδιαφέρον για την απόκτηση του Σανλί και εν τέλει κατάφερε να ολοκληρώσει τη μεταγραφή. Αυτή είναι η δεύτερη προσθήκη για την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη. Θυμίζουμε πως είχε προηγηθεί η περιπετειώδης συμφωνία με τον Γιάν Μάνταρ, ενώ τώρα απομένει να δούμε τι μέλλει γενέσθαι με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ και τον Νικ Καλάθη. Οι δύο Έλληνες γκαρντ έχουν συμβόλαιο με την ομάδα, αλλά δεν είναι βέβαιο ότι θα συνεχίσουν να αγωνίζονται στους Τούρκους και την νέα σεζόν. 

Tags: