Με Γκούντουριτς και Μέις η Φενέρμπαχτσε θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό AKTOR στην Κωνσταντινούπολη – Τι δήλωσε ο Μπάλντγουιν
i

©Euroleague

Με Γκούντουριτς και Μέις η Φενέρμπαχτσε θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό AKTOR στην Κωνσταντινούπολη – Τι δήλωσε ο Μπάλντγουιν

Γιάννης Πάλλας 16:53 - 24.10.2024 / Ανανεώθηκε: 16:53 - 24.10.2024

Με δυο απουσίες (Ουίλμπεκιν και Σανλί) και δυο παίκτες που είναι έτοιμοι για «μάχη» τον Γκούντουριτς και τον Μέις θα παραταχθεί η Φενέρμπαχτσε στην «Ulker Sports Hall» για τον αγώνα της Παρασκευής (25/10, 20:45) με τον Παναθηναϊκό AKTOR

Η Φενέρμπαχτσε είναι έτοιμη για τη μεγάλη «μάχη» με τον Παναθηναϊκό AKTOR την Παρασκευή (25/10, 20:45), στο «Ulker Sports Hall» για την 5η αγωνιστική της Euroleague.

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους για την συνάντηση με την ελληνική ομάδα δεν θα έχει στη διάθεση του τον Σκότι Ουίλμπεκιν, που δεν θα παίξει ως το τέλος της σεζόν μετά τον τραυματισμό του στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, όπως επίσης εκτός θα βρίσκεται και ο Σερτάτς Σανλί.

Αντίθετα, ο Μάρκο Γκούντουριτς επέστρεψε στις προπονήσεις της Φενέρμπαχτσε και πλέον έχει αυξημένες πιθανότητες να αγωνιστεί, ενώ, τακτοποιήθηκαν τα έγγραφα που αφορούσαν τον Σκάιλαρ Μέις, με συνέπεια να είναι κι αυτός διαθέσιμος για το παιχνίδι της τουρκικής ομάδας απέναντι στον Παναθηναϊκό AKTOR.

«Αντιμετωπίζουμε τους πρωταθλητές της περασμένης σεζόν. Εμείς προερχόμαστε από ήττα στο τελευταίο μας εντός έδρας παιχνίδι (σ.σ. από τον Ερυθρό Αστέρα), γι’ αυτό θα πρέπει να μπούμε σε αυτό το ματς με την απαραίτητη ενέργεια και συγκέντρωση, προκειμένου να πάρουμε τη νίκη. Είμαστε σε καλή κατάσταση αυτή τη στιγμή, αλλά θα πρέπει να συνεχίσουμε την πρόοδό μας» δήλωσε ο Ουέιντ Μπάλντγουιν για την αναμέτρηση με την ελληνική ομάδα.

Ο Αμερικανός σκόρερ της Φενέρμπαχτσε αποτελεί το «βαρύ πυροβολικό» του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και τον παίκτη που «ακουμπάει» η μπάλα όταν τα πράγματα ζορίζουν.

Φαλ: «Πρέπει να έχουμε τον έλεγχο από την αρχή ως το τέλος - Ο Φουρνιέ θα είναι ο παίκτης-κλειδί για εμάς φέτος»
EUROLEAGUE

16:38 - 24.10.2024

Φαλ: «Πρέπει να έχουμε τον έλεγχο από την αρχή ως το τέλος - Ο Φουρνιέ θα είναι ο παίκτης-κλειδί για εμάς φέτος»

Ο Μουσταφά Φαλ μίλησε στη κάμερα του Ολυμπιακού κατά την αναχώρηση των ερυθρόλευκων για το αεροδρόμιο, κάνοντας λόγο για το επικείμενο παιχνίδι κόντρα στη Μπάγερν, το πώς νιώθει ο ίδιος για την επιστροφή του, αλλά και για το ρόλο του Εβάν Φουρνιέ στην ομάδα.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Ξέρει ότι η αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό AKTOR θέλει προσοχή, αλλά σε κάθε περίπτωση οι Τούρκοι είναι αισιόδοξοι πως θα αξιοποιήσουν την έδρα τους και την έλλειψη ετοιμότητας που διακρίνει τον αντίπαλο τους αυτή τη στιγμή, προκειμένου να πετύχουν τον στόχο τους.