«Δυνατά» για Σάμανιτς η Φενέρμπαχτσε

Φωτ. IMAGO

«Δυνατά» για Σάμανιτς η Φενέρμπαχτσε

Sportal newsroom 18:12 - 03.08.2024 / Ανανεώθηκε: 18:20 - 03.08.2024

Η Φενέρμπαχτσε αναζητεί στην αγορά έναν σέντερ που θα κάνει τη διαφορά, για να ολοκληρωθούν οι μεταγραφές, με τον Λούκα Σάμανιτς να είναι μια περίπτωση που έχει ξεχωρίσει ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Το φετινό καλοκαίρι είναι πολύ έντονο στην Φενέρμπαχτσε, καθώς οι κινήσεις διαδέχονται η μία την άλλη και η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ετοιμάζεται να μπει δυνατά τη νέα σεζόν, στοχεύοντας στην κατάκτηση του τίτλου.

Η μετακόμιση των Ουέιντ Μπόλντουιν και Μπόνζι Κόλσον από την Μακάμπι Τελ Αβίβ στην Πόλη έχει ισχυροποιήσει σημαντικά την περιφέρεια της ομάδας του Σάρας, η οποία θέλει να παρουσιαστεί δυνατή σε όλα τα επίπεδα, πατώντας στην πολύ καλή σεζόν, κατά την οποία έφτασαν μέχρι το Final 4 του Βερολίνου.

Πιο... clutch δεν γίνεται: H Euroleague θύμισε τι εστί Κώστας Σλούκας στο πέρασμα των χρόνων (vids)
EUROLEAGUE

15:35 - 24.07.2024

Πιο... clutch δεν γίνεται: H Euroleague θύμισε τι εστί Κώστας Σλούκας στο πέρασμα των χρόνων (vids)

Εν μέσω μηδενικής αγωνιστικής δράσης, λόγω θέρους, η Euroleague έσπευσε να ανεβάσει και το δικό της θερμόμετρο σε επίπεδα καύσωνα, θυμίζοντας όλες τις «καυτές» στιγμές του Κώστα Σλούκα, σε όλη την πορεία της καριέρας του.

Οι νταμπλούχοι Τουρκίας θέλουν να ολοκληρώσουν τις μεταγραφικές κινήσεις του καλοκαιριού με την απόκτηση ενός ψηλού που θα πλαισιώνει τους Νικόλο Μέλι και Σερτάκ Σανλί. Η περίπτωση που έχει πέσει στο τραπέζι και συζητιέται έντονα είναι αυτή του Λούκα Σάμανιτς, ο οποίος δεν έχει βρει χώρο και ρόλο στο ΝΒΑ με τους Γιούτα Τζαζ.

Για τον Σάμανιτς έχει δείξει ενδιαφέρον και η Μπασκόνια, όμως όπως αναφέρει το BasketNews η Φενέρμπαχτσε τις τελευταίες μέρες έχει πάρει προβάδισμα για την απόκτησή του, έχοντας... σημαδέψει έναν ποιοτικό σέντερ στην αγορά ώστε να δυναμώσει ακόμα περισσότερο.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!