Στα... πιτς για μεγάλο διάστημα ο Ντεσόν Πιέρ στη Φενέρμπαχτσε!

Ντεσόν Πιερ

i

Photo by Rodolfo Molina/Euroleague Basketball via Getty Images

Στα... πιτς για μεγάλο διάστημα ο Ντεσόν Πιέρ στη Φενέρμπαχτσε!

Γιάννης Πάλλας 17:14 - 22.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:26 - 14.08.2024

Χωρίς τον Ντεσόν Πιέρ θα πορευτεί η Φενέρμπαχτσε το επόμενο διάστημα

Να συνηθίσει να παίζει χωρίς τον Ντεσόν Πιέρ πρέπει η Φενέρμπαχτσε για μεγάλο διάστημα! Οι Τούρκοι ενημέρωσαν πως ο Αμερικανός φόργουορντ υπέστη θλάση στον δικέφαλο του δεξιού του ποδιού και θα μείνει εκτός δράσης για άγνωστο χρονικό διάστημα.

Η πρώτη εικόνα που υπήρχε για την περίπτωση του Ντεσόν Πιέρ ήταν πως έχει τραυματιστεί στη γάμπα, όμως, τελικά φάνηκε ότι το πρόβλημα είναι στον δικέφαλο του δεξιού του ποδιού.

Για τον χρόνο αποκατάστασης του τραυματισμού δεν υπάρχει καμία ενημέρωση από την Φενέρμπαχτσε και το ιατρικό επιτελείο, αλλά φαίνεται ότι θα μείνει περισσότερο από 1,5 μήνα εκτός δράσης. 

Γι’ αυτό τον λόγο έχουν «τρέξει» για να συμφωνήσουν με τον Αμίν Νουά για συμβόλαιο ενός μήνα για να καλύψει το κενό που υπάρχει στις θέσεις των φόργουορντ, καθώς απουσιάζει και ο Νάιτζελ-Χέις-Ντέιβις.

Οι λύσεις περιορίζονται για τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, που καλείται με το υπάρχουν υλικό να κάνει διορθώσεις εσωτερικά σε μεγάλο βαθμό, προκειμένου να πάρει τα αποτελέσματα που επιθυμεί και να μην έχει απώλειες.