Φενέρμπαχτσε: Επιτυχημένο το χειρουργείο του Ουίλμπεκιν

Σκότι Ουίλμπεκιν

i

© Φενέρμπαχτσε

Φενέρμπαχτσε: Επιτυχημένο το χειρουργείο του Ουίλμπεκιν

Ευτυχία Οικονομίδου 17:07 - 16.10.2024 / Ανανεώθηκε: 17:08 - 16.10.2024

Ο Σκότι Ουίλμπεκιν μετά τη ρήξη χιαστού που υπέστη στην πρεμιέρα κόντρα στον Ολυμπιακό, χειρουργήθηκε με επιτυχία και περιμένει την επάνοδό του στα παρκέ.

Η πρεμιέρα της EuroLeague για τη Φενέρμπαχτσε μπορεί να έγινε με νίκη, όμως στιγματίστηκε από τον τραυματισμό του Σκότι Ουίλμπεκιν, ο οποίος χτύπησε στο γόνατο κατά τη διάρκεια της πρώτης περιόδου και αποχώρησε υποβασταζόμενος και με φριχτούς πόνους στο πόδι.

Από την πρώτη στιγμή υπήρχε αγωνία για την κατάστασή του, δεδομένου του γεγονότος πως ο έμπειρος άσος έδειχνε να πονάει, σε ένα σημείο στο οποίο δεν υπήρξε επαφή με κάποιον αντίπαλο, αλλά από την ένταση που έβαλε στο πάτημα τέθηκε εκτός μάχης. Με το πέρας του αγώνα υποβλήθηκε σε εξετάσεις, με την αγωνία για την κατάστασή του να είναι διάχυτη. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων ήρθαν να επιβεβαιώσουν τους φόβους των πρωταθλητών Τουρκίας. Ο Σκότι Ουίλμπεκιν υπέστη ρήξη χιαστού.

Το μήνυμα του Ουίλμπεκιν μετά τον τραυματισμό του: «Σας ευχαριστώ όλους, θα επιστρέψω πιο δυνατός»
EUROLEAGUE

16:04 - 05.10.2024

Το μήνυμα του Ουίλμπεκιν μετά τον τραυματισμό του: «Σας ευχαριστώ όλους, θα επιστρέψω πιο δυνατός»

Ο Σκότι Ουίλμπεκιν ευχαρίστησε μέσω ανάρτησής του όλους όσοι του συμπαραστέκονται στην δύσκολη στιγμή του τραυματισμού του και υποσχέθηκε πως θα επιστρέψει δυνατότερος.

Ο 31χρονος γκαρντ πέρασε την πόρτα του χειρουργείου και θα χάσει το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν. Η Φενέρμπαχτσε ανακοίνωσε σήμερα (16/10) πως η επέμβαση ήταν επιτυχημένη και μένει ο Ουίλμπεκιν να ακολουθήσει την κατάλληλη αποθεραπεία για να επιστρέψει με το καλό στα γήπεδα.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

«Ευχόμαστε στον παίκτη μας να γίνει σύντομα καλά και ελπίζουμε να ανακτήσει την υγεία του το συντομότερο δυνατό και να πάρει τη θέση του στην ομάδα», έγραψε ο τουρκικός σύλλογος.