Αποχωρεί από τη Φενέρμπαχτσε ο Μότλεϊ λένε στο Ισραήλ

Αποχωρεί από τη Φενέρμπαχτσε ο Μότλεϊ λένε στο Ισραήλ

Γιάννης Πάλλας 21:09 - 08.06.2024 / Ανανεώθηκε: 21:09 - 08.06.2024

Ο Τζόναθαν Μότλεϊ αφήνει τη Φενέρμπαχτσε υποστηρίζει ισραηλινός δημοσιογράφος που επισημαίνει πως ο Παναθηναϊκός AKTOR δεν του έχει κάνει καμία πρόταση

Την απόφαση να αποχωρήσει από τη Φενέρμπαχτσε έχει πάρει ο Τζόναθαν Μότλεϊ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ισραηλινού δημοσιογράφου Άρελ Γκίνσμπερ!

Μπορεί με την τουρκική ομάδα να έφτασε στο Final Four της Euroleague, ωστόσο, φαίνεται πως έχει αποφασίσει να εγκαταλείψει την ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Το όνομα του Αμερικανού σέντερ έχει συνδεθεί με μεταγραφικά σενάρια του Παναθηναϊκού AKTOR, ωστόσο ο ισραηλινός δημοσιογράφος, Άρελ Γκίνσμπερ, εξήγησε πως ο σέντερ της Φενέρμπαχτσε δεν έχει καμία πρόταση από την ελληνική ομάδα.

Όπως αναφέρεται στο tweet του ισραηλινού, ο 29χρονος σέντερ θα αποτελέσει «μήλον της έριδος» για αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες στο υψηλό επίπεδο.

Τη φετινή σεζόν ο Τζόναθαν Μότλεϊ είχε 11,2 πόντους, 4,2 ριμπάουντ και 1,1 ασίστ κατά μέσο όρο σε 36 παιχνίδια της Euroleague με τη Φενέρμπαχτσε αποτελώντας ένα από τα δυνατά «χαρτιά» του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.