Γιασικεβίτσιους: «Οι δύο ήττες θα δώσουν στον Παναθηναϊκό μεγαλύτερο κίνητρο - Να μάθουμε από τον περσινό ημιτελικό»
i

Σάρας Γιασικεβίτσιους / © Euroleague

Γιασικεβίτσιους: «Οι δύο ήττες θα δώσουν στον Παναθηναϊκό μεγαλύτερο κίνητρο - Να μάθουμε από τον περσινό ημιτελικό»

Απόστολος Μαυράκης 16:56 - 24.10.2024 / Ανανεώθηκε: 16:56 - 24.10.2024

Ο Σάρας Γιασικεβίτσιους μίλησε λίγες ώρες πριν από τον αγώνα της Φενέρμπαχτσε κόντρα στον Παναθηναϊκό, σημειώνοντας πως αναμένεται ένα πολύ δύσκολο ματς, κόντρα μάλιστα σε μια ομάδα που θα έχει έξτρα κίνητρο λόγω των δυο απανωτών ηττών που υπέστη κατά τη πρώτη διαβολοβδομάδα της Euroleague.

Το όνομα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την σύγχρονη ιστορία του Παναθηναϊκού. Ο ίδιος βέβαια θα κληθεί να αντιμετωπίσει για ακόμα μια φορά τους πράσινους, ως κόουτς της Φενέρμπαχτσε, το βράδυ της Παρασκευής (25/10, 20:45) στην Ulker Sports Arena.

Οι Τούρκοι βρίσκονται στο 3-1 στα πρώτα τους 4 ματς στη Euroleague, έχοντας ηττηθεί μόνο από τον Ερυθρό Αστέρα. Από την άλλη ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στο 2-2, προερχόμενος μάλιστα από δυο απανωτές ήττες την προηγούμενη διαβολοβδομάδα από Παρί και Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Λιθουανός κόουτς δεν φαίνεται να συγκινείται από τις 2 ήττες αυτές, καθώς θεωρεί πως θα λειτουργήσουν ως μεγάλο κίνητρο για τους παίκτες του Εργκίν Αταμάν, ενώ στάθηκε στη προσπάθεια που πρέπει να κάνει η ίδια η ομάδα του για να ανέβει περεταίρω στη βαθμολογία.

Ο ίδιος μάλιστα δεν ξεχνά τον χαμένο ημιτελικό στο περσινό Final Four, αναφέροντας πως οι παίκτες του πρέπει να τον έχουν ως μάθημα για τα λάθη που οδήγησαν τη Φενέρ στον μικρό και όχι στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.

Αταμάν για τις απουσίες: «Γι' αυτό έχουμε μεγάλο ρόστερ - Ο καλύτερος point guard της EuroLeague ο Σλούκας»
EUROLEAGUE

15:02 - 24.10.2024

Αταμάν για τις απουσίες: «Γι' αυτό έχουμε μεγάλο ρόστερ - Ο καλύτερος point guard της EuroLeague ο Σλούκας»

Ο Εργκίν Αταμάν δεν έψαξε για δικαιολογίες κατά την αναχώρηση του Παναθηναϊκού AKTOR για την Κωνσταντινούπολη, όπου θα αντιμετωπίσει αύριο (25/10, 20:45) τη Φενέρμπαχτσε.

Αναλυτικά το λόγια του Γιασικεβίτσιους:

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

«Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός είναι μια ταλαντούχα ομάδα και γι' αυτό προκαλεί προβλήματα στους αντιπάλους της. Διατήρησαν το μεγαλύτερη μέρος του ρόστερ από την περασμένη σεζόν και οι δυο αγώνες που έχασαν θα τους δώσουν ακόμα περισσότερο κίνητρο. Αυτό που χρειάζεται να κάνουμε είναι να μάθουμε από τα λάθη που κάναμε στον ημιτελικό στο Βερολίνο, να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε και να προσαρμόσουμε τους νέους παίκτες στο ρόστερ μας».