Έκλεισε ο Γιασικεβίτσιους στη Φενέρμπαχτσε

Σαρούνας Γιασικεβίτσιους

i

© Intime

Έκλεισε ο Γιασικεβίτσιους στη Φενέρμπαχτσε

Aχιλλέας Μαυροδόντης 21:14 - 13.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:18 - 14.08.2024

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και η Φενέρμπαχτσε έφτασαν σε συμφωνία, με τον Λιθουανό να αναλαμβάνει τα ηνία της ομάδας μέχρι το 2026

Ο πάγκος της Φενέρμπαχτσε δεν θα μείνει για καιρό άδειος, με την ομάδα να δίνει τα χέρια με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσους

Ο Λιθουανός, ο οποίος είχε περάσει από τον σύλλογο ως παίκτης το 2011, επιστρέφει στην Πόλη, αυτή τη φορά ως προπονητής, αναλαμβάνοντας τα ηνία της Φενέρμπαχτσε μέχρι και το 2026.

Αρχικά ο Γιασικεβίτσιους είχε πει όχι στην πρόταση της Φενέρ, με την ομάδα της Πόλης να στρέφεται αλλού, όμως η δεύτερη επαφή ήταν και αυτή που έκανε την διαφορά, με τον Σάρας να συμφωνεί με τον σύλλογο και μόνο τα τυπικά να απομένουν για την οριστικοποίηση του... γάμου. 

O Γιασικεβίτσιους θα συναντήσει στο Σακραμέντο τον Σάσα Βεζένκοφ
NBA

13:18 - 28.09.2023

O Γιασικεβίτσιους θα συναντήσει στο Σακραμέντο τον Σάσα Βεζένκοφ

Μετά την αποχώρησή του από την Μπαρτσελόνα ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους δεν έχει βρει ομάδα και τώρα ο 47χρονος πρώην ΝΒΑer, τέσσερις φορές κατακτητής της Euroleague ως παίκτης και νυν free agent κόουτς, θα μεταβεί στις ΗΠΑ για να συμμετέχει στην προετοιμασία των Σακραμέντο Κινγκς.

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσους επιστρέφει λοιπόν στους πάγκους της Euroleague μετά από λιγότερο από μισή σεζόν εκτός, ενώ να σημειωθεί πως θα βρει και γνώριμα πρόσωπα στην Πόλη, έχοντας συνεργαστεί με τους Νικ Καλάθη και Νάιτζελ Χέιζ - Ντέιβις κατά το παρελθόν.