Πρόταση από τη Φενέρμπαχτσε στον Μπάλντγουιν!

Πρόταση από τη Φενέρμπαχτσε στον Μπάλντγουιν!

Γιάννης Πάλλας 19:55 - 29.05.2024 / Ανανεώθηκε: 20:01 - 29.05.2024

Η Φενέρμπαχτσε κατέθεσε επίσημη πρόταση στον Ουέιντ Μπάλντγουιν, σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα

Το Final Four της Euroleague ολοκληρώθηκε και η Φενέρμπαχτσε κατέκτησε την 4η θέση, ωστόσο ήδη η τουρκική ομάδα ετοιμάζει την ενίσχυση της για τη νέα χρονιά.

Όπως αναφέρουν τουρκικά δημοσιεύματα η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στον Ουέιντ Μπάλντγουιν, ο οποίος φέρεται να είναι θετικός στην μετακίνηση του!

Την είδηση αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Γιαγκίζ Σαμπουντσούογλου, ο οποίος μάλιστα αναφέρει πως ο γκαρντ της Μακάμπι Τελ Αβίβ βλέπει θετικά την προοπτική μεταγραφής του, αναζητώντας λύση στο θέμα του συμβολαίου του με τους Ισραηλινούς.

Ο Ουέιντ Μπάλντγουιν πραγματοποίησε εξαιρετική χρονιά με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, καθώς είχε 17,7 πόντους, 2,7 ριμπαόυντ και 5 ασίστ κατά μέσο όρο στην Ευρωλίγκα.

Αποτέλεσε ένα εξαιρετικό δίδυμο στα γκαρντ με τον Λορένζο Μπράουν, αλλά φαίνεται πως μετά τον συμπαίκτη του που καταλήγει στη Ρεάλ, η οποία είναι σε προχωρημένες συζητήσεις μαζί του, ο ίδιος ο Μπάλντγουιν δείχνει επίσης διατεθειμένος να αποχωρήσει από την «ομάδα του λαού».

Η Φενέρμπαχτσε μετά την επικείμενη αποχώρηση του Νικ Καλάθη θέλει να ενισχυθεί στα γκαρντ και ο Ουέιντ Μπάλντγουιν θεωρείται η καλύτερη επιλογή για την περιφερειακή γραμμή.

Ο Τάιρον Λου δεν το... κουνάει από τους Κλίπερς - Νέο συμβόλαιο, πολυετή συνεργασία και πολλά εκατομμύρια!
NBA

19:43 - 29.05.2024

Ο Τάιρον Λου δεν το... κουνάει από τους Κλίπερς - Νέο συμβόλαιο, πολυετή συνεργασία και πολλά εκατομμύρια!

Στο Λ.Α. με τους Κλίπερς συνεργάζεται από το 2019 και θα συνεχίσει να το κάνει, καθώς ο κόουτς Τάιρον Λου ανανέωσε το συμβόλαιό του με τους Καλιφορνέζους και έγινε ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους τεχνικούς του ΝΒΑ.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Είναι προφανές πως ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους θέλει έναν ποιοτικό παίκτη όπως ο Αμερικανός γκαρντ και γι’ αυτό ξεκινάει από εκεί το σχεδιασμό για τη νέα χρονιά.