Στη Φενέρμπαχτσε για 12η χρονιά ο Μαχμούτογλου!

Μελί Μαχμούτογλου

i

Μελί Μαχμούτογλου / © Euroleague

Στη Φενέρμπαχτσε για 12η χρονιά ο Μαχμούτογλου!

Γιάννης Πάλλας 22:21 - 08.08.2024 / Ανανεώθηκε: 22:21 - 08.08.2024

Σε ανανέωση του συμβολαίου με τον Μελίχ Μαχμούτογλου προχώρησε η Φενέρμπαχτσε διατηρώντας τον στο ρόστερ για 12η σεζόν

Δεν το... κουνάει από τη Φενέρμπαχτσε ο Μελίχ Μαχμούτογλου! Ο έμπειρος Τούρκος γκαρντ υπέγραψε την ανανέωση του συμβολαίου του για τη σεζόν 2024-25.

Ουσιαστικά, θα συμπληρώσει 12 χρόνια στην ομάδα, γεγονός που τον καθιστά παίκτη-σύμβολο για τη Φενέρ της οποίας είναι και αρχηγός.

O 34χρονος Μαχμούτογλου φοράει τη φανέλα της τουρκικής ομάδας από τη σεζόν 2013-14 και έχει ταυτιστεί με τον σύλλογο.

Έχει κατακτήσει με τη Φενέρμπαχτσε 6 πρωταθλήματα Τουρκίας, 4 Κύπελλα Τουρκίας και 3 Presidential Cup, ενώ η σημαντικότερή του διάκριση είναι η EuroLeague που σήκωσε το 2017 στην Κωνσταντινούπολη.

Η τουρκική ομάδα για τη νέα σεζόν έχει ενισχυθεί σε σημαντικό βαθμό, καθώς έχει ανακοινώσει ήδη τους Ντέβον Χολ, Γουέιντ Μπόλντγουιν, Μπόνζι Κόλσον, Νικολό Μέλι και Λούκα Σάμανιτς. Παράλληλα, πέρα από τον Μαχμούτογλου, ανανέωσε και ο Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις.

Ουσιαστικά η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έκανε σημαντικές αλλαγές (αποχώρησαν ο Νικ Καλάθης και ο Γιώργος Παπαγιάννης που πήγαν στη Μονακό και ο Τζόναθαν Μότλι που αποκτήθηκε από την Χάποελ Τελ Αβίβ του Στέφανου Δέδα).

Πανηγύρισε με γροθιές Αταμάν την πρόκριση στον μεγάλο τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων ο Λεσόρ (pic)

Πανηγύρισε με γροθιές Αταμάν την πρόκριση στον μεγάλο τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων ο Λεσόρ (pic)

Τρομερή αντίδραση από τον Ματίας Λεσόρ, με το πέρας του ημιτελικού της Γαλλίας κόντρα στην Γερμανία, με τον σέντερ του Παναθηναϊκού να πανηγυρίζει με στυλ Εργκίν Αταμάν.

Επένδυσε σε νέα πρόσωπα και έχει δημιουργήσει προσδοκίες για μεγάλα πράγματα. Ο πήχης των φιλοδοξιών ασφαλώς και έχει ανέβει σημαντικά και πλέον οι τούρκοι θέλουν τη νέα σεζόν να επιστρέψουν διεκδικώντας με περισσότερες αξιώσεις την Euroleague.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!