Η Φενέρμπαχτσε με τον Παπαγιάννη στο επίκεντρο και τον Καλάθη ορεξάτο εμφανίστηκε στη Ρόδο (vid)
i

printscreen

Η Φενέρμπαχτσε με τον Παπαγιάννη στο επίκεντρο και τον Καλάθη ορεξάτο εμφανίστηκε στη Ρόδο (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 15:55 - 15.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:29 - 14.08.2024

Στο πλαίσιο του πρώτου ματς για το Nick Galis International Tournament η Φενέρμπαχτσε με τον Γιώργος Παπαγιάννη στο επίκεντρο εμφανίστηκε στο παρκέ του Κλειστού Γυμναστηρίου της Καλλιθέας στην Ρόδο για να αντιμετωπίσει τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης έχει ξαναπαίξει στο γήπεδο που αποτελεί την έδρα του Κολοσσού στην Basket League. Τώρα όμως, είναι η πρώτη φορά που ο διεθνής σέντερ θα το κάνει για να εξυπηρετήσει τους αγωνιστικούς σκοπούς της Φενέρμπαχτσε

Η νέα του ομάδα αντιμετωπίζει τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (το τζάμπολ στις 16:00, τηλεοπτική μετάδοση από το Action 24) στον αγώνα που ανοίγει την αυλαία το Nick Galis International Tournament και στο οποίο συμμετέχει επίσης και ο Παναθηναϊκός

Οι παίκτες του συλλόγου της Κωνσταντινούπολης ήταν οι πρώτοι που εμφανίστηκαν στο παρκέ για το ζέσταμα λίγο πριν την έναρξη του ματς και ο Παπαγιάννης αποτέλεσε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Το ίδιο όμως και ο Νικ Καλάθης, για τον οποίο πλέον ο κόουτς Δημήτρης Ιτούδης σκέφτεται πως αυτός θα είναι ο οργανωτής και την φετινή περίοδο, παρά το γεγονός ότι για καιρό υπολογιζόταν ότι θα απομακρυνθεί. 

Τελικά, φαίνεται πως συνεχίζει και η εμφάνισή του στο γήπεδο ήταν γεμάτη ενέργεια πριν καν αρχίσει το παιχνίδι. Ένα δυναμικό άλμα και μία αγκαλιά με τον Τζόναθαν Μότλεϊ ήταν το πρώτο... highlight του Ελληνοαμερικάνου.

Ο Παναθηναϊκός θα μπει στο... παιχνίδι του τουρνουά μία μέρα αργότερα και συγκεκριμένα το Σάββατο (16/9, 17:00, Αction 24) όταν και οι παίκτες του Εργκίν Αταμάν θα αντιμετωπίσουν τους πρώην παίκτες τους, Παπαγιάννη και Καλάθη, αλλά και τον πρώην προπονητή τους, Δημήτρη Ιτούδη. Την Κυριακή (17/9) θα αντιμετωπίσουν τη Μακάμπι του επίσης πρώην παίκτη και πρώην προπονητή του, Όντεντ Κάτας. 

Tags: