Η Φενέρμπαχτσε με σούπερ Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις κυριάρχησε της Μπαχτσεσεχίρ

Η Φενέρμπαχτσε με σούπερ Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις κυριάρχησε της Μπαχτσεσεχίρ

Γιάννης Πάλλας 22:50 - 11.09.2024 / Ανανεώθηκε: 22:50 - 11.09.2024

Η Φενέρμπαχτσε επιβλήθηκε (97-80) της Μπατσεσεχίρ με τον Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις να σταματάει στους 27 πόντους

Το επιθετικό της ταλέντο ξεδίπλωσε η Φενέρμπαχτσε επικρατώντας με άνεση (97-80) της Μπαχτσεσεχίρ σε φιλικό παιχνίδι με πρώτο σκόρερ τον Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις.

Ο Αμερικανός φόργουορντ της ομάδας του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους τελείωσε τον αγώνα με 27 πόντους επιβεβαιώνοντας πως είναι το «βαρύ πυροβολικό» εν όψει της νέας σεζόν.

Ο Σερτάτς Σανλί ακολούθησε σε απόδοση για τη Φενέρμπαχτσε με 11 πόντους, ενώ άλλους 10 πρόσθεσε ο Νικολό Μέλι.

Η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους θα ταξιδέψει στο Ηράκλειο, προκειμένου να συμμετάσχει στο International Basketball Tournament Crete, μαζί με τον Ολυμπιακό, την Αρμάνι Μιλάνο και τη Βίρτους Μπολόνια. Στη συνέχεια θα μεταβεί στην Αθήνα για το φιλικό με την ΑΕΚ στο κλειστό της Φυλής.

Ο Φουρνιέ ήρθε στην Ευρώπη για τον Ολυμπιακό και μπήκε απο νωρίς στο... νόημα
EUROLEAGUE

22:01 - 11.09.2024

Ο Φουρνιέ ήρθε στην Ευρώπη για τον Ολυμπιακό και μπήκε απο νωρίς στο... νόημα

Ο Εβάν Φουρνιέ έκανε το ανεπίσημο ντεμπούτο του και μοίρασε 8 ασίστ κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, δείχνοντας να αντιλαμβάνεται από νωρίς τον ρόλο του που δεν αφορά αποκλειστικά και μόνο το σκορ.

Πρόκειται για σημαντικά φιλικά από τα οποία ο Λιθουανός προπονητής θα μπορέσει να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση των παικτών του λίγο πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων τους.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!