«Η Φενέρμπαχτσε είναι ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ του κόσμου!»: Μπόλντουιν και Χέιζ-Ντέιβις δεν κρατιούνται για τη νέα σεζόν (vid)

Ο Ουέιντ Μπόλντουιν στο παιχνίδι Φενέρμπαχτσε - Αρμάνι Μιλάνο

«Η Φενέρμπαχτσε είναι ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ του κόσμου!»: Μπόλντουιν και Χέιζ-Ντέιβις δεν κρατιούνται για τη νέα σεζόν (vid)

Χρήστος Τσάλτας 16:52 - 23.09.2024 / Ανανεώθηκε: 16:52 - 23.09.2024

Η Φενέρμπαχτσε θέτει τον πήχη πολύ ψηλά και όσοι απαρτίζουν την ομάδα αντιλαμβάνονται το μέγεθος του κλαμπ, κάτι που αποτυπώθηκε στα λόγια των Ουέιντ Μπόλντουιν και Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις.

Η νέα σεζόν πλησιάζει και η Φενέρμπαχτσε θέτει τον πήχη πολύ ψηλά ενόψει της νέας σεζόν. Η περασμένη σεζόν άλλωστε είχε αρκετές επιτυχίες σε Τουρκία και Euroleague και η τουρκική ομάδα θέλει να πατήσει πάνω στην περσινή επιτυχία.

Οι κινήσεις που έγιναν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού ήταν σε υψηλό επίπεδο, με τον Ουέιντ Μπόλντουιν να είναι μία εξ αυτών. Ο άλλοτε γκαρντ του Ολυμπιακού μάλιστα έδειξε με το... καλημέρα πού βρίσκεται.

«Η Φενέρμπαχτσε είναι ένα σπουδαίο κλαμπ. Δουλεύεις όλη την καριέρα σου για να βρεθείς σε μια ομάδα σαν αυτή και να παίξεις για την ομάδα αυτή. Είναι τιμή να είμαι εδώ και ανυπομονώ να αρχίσω», ανέφερε ο Αμερικανός άσος.

Την ίδια ώρα, ο Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις ανέβασε ακόμα πιο ψηλά το λέβελ για την τουρκική ομάδα, υπογραμμίζοντας πως πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ του κόσμου, με εκατομμύρια φιλάθλους σε όλο τον πλανήτη.

Ο Αμερικανός φόργουορντ τόνισε: «Η Φενέρμπαχτσε είναι ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ του κόσμου με εκατομμύρια οπαδούς. Είναι πάντα μεγάλη ικανοποίηση και τιμή να παίζω για ομάδες με τέτοια ιστορία και στήριξη. Είναι πολλές οι φορές που ταξιδεύω στην Ευρώπη και τον κόσμο και βλέπω κάποιον που είναι φίλαθλος της Φενέρμπαχτσε. Το να έχεις τόσο μεγάλη στήριξη κόσμου είναι κάτι σπουδαίο».

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!