Απίθανος Γιασικεβίτσιους για την προσθήκη στην περιφέρεια: «Ψάχνουμε τον ΛεΜπρόν Τζέιμς»! (vid)
i

©Euroleague

Απίθανος Γιασικεβίτσιους για την προσθήκη στην περιφέρεια: «Ψάχνουμε τον ΛεΜπρόν Τζέιμς»! (vid)

Γιάννης Πάλλας 00:09 - 11.10.2024 / Ανανεώθηκε: 00:36 - 11.10.2024

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους απάντησε με τον δικό του τρόπο μετά το «διπλό» στην έδρα της Αναντολού Εφές, σε ερώτηση για το αν θα ενισχυθεί η Φενέρμπαχτσε στην περιφέρεια μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Σκότι Ουίλμπεκιν

Παρότι η Φενέρμπαχτσε παίζοντας σπουδαίο μπάσκετ στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα φτάνοντας στη νίκη στην έδρα της Αναντολού Εφές, η ερώτηση που τον... «έκαψε» αφορούσε την ενίσχυση της ομάδας στη θέση του Σκότι Ουίλμπεκιν.

Ο Αμερικανός γκαρντ τραυματίστηκε σοβαρά στον αγώνα της πρεμιέρας της Euroleague κόντρα στον Ολυμπιακό στην Κωνσταντινούπολη και χάνει την υπόλοιπη σεζόν.

Η Φενέρ ήταν όμως επιβλητική στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και στο τέλος όταν χρειάστηκε με δυο τρίποντα από τους Μάρκο Γκούντουριτς και Άρτουρς Ζάγκαρς «καθάρισε την μπουγάδα»!

Όταν λοιπόν ο Λιθουανός τεχνικός ρωτήθηκε για το θέμα της ενίσχυσης της ομάδας στην περιφέρεια και τον αντικαταστάτη του Σκότι Ουίλμπεκιν, είπε με μπόλικη δόση χιούμορ: «Ψάχνουμε για τον ΛεΜπρόν Τζέιμς. Μέχρι στιγμής, μας είπε ότι δεν μπορεί να έρθει, γιατί έχει συμβατικές υποχρεώσεις με τους Λέικερς!».

Και στη συνέχεια σοβάρεψε: «Είχαμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι με τρομερή εξέλιξη και το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι το κουτσομπολιό! Έχετε γράψει ήδη 17 ονόματα, μάλλον. Νομίζω ότι δεν υπάρχει κανένας παίκτης στην αγορά που δεν γράφτηκε ότι έρχεται στη Φενερμπαχτσέ. Είχαμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι, οπότε ίσως θέλετε να μιλήσετε γι' αυτό αντί να κουτσομπολεύετε;». Την ώρα που γίνονταν η μετάφραση όσων έλεγε στα τουρκικά συμπλήρωσε χαμογελώντας: «Κάνω λάθος που λέω 17, είναι 27 τα ομνόματα που γράφτηκαν!».

Ο Κέντρικ Ναν στο Sportal: «Θα είναι δύσκολο το back to back - Όλοι θέλουν να κερδίσουν τον πρωταθλητή Ευρώπης» (vid)
EUROLEAGUE

23:39 - 10.10.2024

Ο Κέντρικ Ναν στο Sportal: «Θα είναι δύσκολο το back to back - Όλοι θέλουν να κερδίσουν τον πρωταθλητή Ευρώπης» (vid)

Ο Κέντρικ Ναν μίλησε στην κάμερα του Sportal μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου (94-79) για τη δεύτερη αγωνιστική της Euroleague και σημείωσε ότι το back to back θα είναι δύσκολο για το τριφύλλι.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Η Φενέρμπαχτσε που είναι αήττητη τις πρώτες δυο αγωνιστικές κερδίζοντας εντός έδρας τον Ολυμπιακό και εκτός την Αναντολού Εφές, στην πρώτη διαβολοβδομάδα της νέας σεζόν θα αντιμετωπίσει τον Ερυθρό Αστέρα και την Άλμπα Βερολίνου.

23:58 - 10.10.2024

Τα Highlights από τη νίκη της Φενέρμπαχτσε κόντρα στην Αναντολού Εφές

Δείτε τις καλύτερες φάσεις από τη νίκη της Φενέρμπαχτσε κόντρα στην Αναντολού Εφές (83-78) για τη δεύτερη αγωνιστική της Euroleague.