Ο Μπιμπέροβιτς απαντά στον Μπράιαντ: «Δεν λέει αλήθεια, έχω κοινοποιήσει τις πληροφορίες στην Euroleague»

Φωτ. IMAGO

i

Ταρίκ Μπιμπέροβιτς / © IMAGO

Ο Μπιμπέροβιτς απαντά στον Μπράιαντ: «Δεν λέει αλήθεια, έχω κοινοποιήσει τις πληροφορίες στην Euroleague»

Απόστολος Μαυράκης 15:06 - 14.10.2024 / Ανανεώθηκε: 15:08 - 14.10.2024

Το δράμα μεταξύ του Μπιμπέροβιτς και του Μπράιαντ συνεχίζεται, με τον νεαρό Τούρκο να γνωστοποιεί μέσω Instagram Story την θέση του, δηλώνοντας μάλιστα πως έχει διαμοιραστεί τις απαραίτητες πληροφορίες με την διοίκηση της Euroleague.

Τις τελευταίες ώρες το ζήτημα Ελάιζα Μπράιαντ-Τάρικ Μπιμπέροβιτς έχει αναζωπυρωθεί για τα καλά, μετά και την σχετική ανάρτηση του πρώτου στα social media που κατηγορεί τον Τούρκο πως εκείνος τον χτύπησε, ισχυριζόμενος μάλιστα ότι ποτέ δεν τον δάγκωσε -όπως φαίνεται στις φωτογραφίες και το βίντεο.

Ο Μπράιαντ μίλησε για το συμβάν με τον Μπιμπέροβιτς: «Δεν τον δάγκωσα, το να αρπάζεις κάποιον από τον λαιμό δεν έχει θέση στο μπάσκετ»
EUROLEAGUE

08:38 - 14.10.2024

Ο Μπράιαντ μίλησε για το συμβάν με τον Μπιμπέροβιτς: «Δεν τον δάγκωσα, το να αρπάζεις κάποιον από τον λαιμό δεν έχει θέση στο μπάσκετ»

Ο Ελάιζα Μπράιαντ τοποθετήθηκε μέσω των social media του για τον διαπληκτισμό του με τον Ταρίκ Μπιμπέροβιτς και το περίφημο... δάγκωμα, με τον ίδιο μάλιστα να ισχυρίζεται πως δεν δάγκωσε τον Τούρκο, παραθέτοντας ταυτόχρονα φωτογραφίες από τις πληγές που του προκάλεσε.

Ο Μπιμπέροβιτς δεν είχε τοποθετηθεί επί του θέματος, ωστόσο αναγκάστηκε να το κάνει μετά και την εν λόγω ανάρτηση του Μπράιαντ και μάλιστα το έκανε μέσω δύο Instagram Story, το ένα στα αγγλικά και το άλλο στα τουρκικά. Και στα δύο βέβαια έλεγε το ίδιο, αναφέροντας πως ενώ δεν ήθελε να τοποθετηθεί το έκανε και μάλιστα ισχυρίστηκε πως το μόνο που ήθελε να κάνει στην επίμαχη φάση, ήταν να απομακρυνθεί από τον αντίπαλό του.

Επίσης, έκανε λόγο για τα αυταπόδεικτα πειστήρια που δεν είναι άλλα από αυτά των καμερών που κατέγραψαν την στιγμή αυτή, τα οποία μάλιστα μαζί με τις υπόλοιπες πληροφορίες τα έχει κοινοποιήσει στην διοίκηση της Euroleague. Πιθανότατα εδώ να υπαινίσσεται την ενδεχόμενη προσπάθεια της Φενέρ να τιμωρήσει τον παίκτη της Εφές για την πράξη του αυτή.

Η... αφάνα της Παρί που θα ζορίσει τον Παναθηναϊκό
EUROLEAGUE

13:22 - 14.10.2024

Η... αφάνα της Παρί που θα ζορίσει τον Παναθηναϊκό

Ο 22χρονος Ναντίρ Χιφί είναι ένας από τους πολλά υποσχόμενους παίκτες στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, καταγράφοντας ήδη πολύ καλές επιδόσεις με την φανέλα της Παρί, με τον Παναθηναϊκό να καλείται να τον περιορίσει όσο το δυνατόν περισσότερο γίνεται το βράδυ της Τρίτης (15/10).

Το Instagram Story του Μπιμπέροβιτς:

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

«Μετά το περιστατικό που συνέβη στο παιχνίδι με την Αναντολού Εφές δεν μίλησε ώστε το θέμα να μην μεγαλώσει και να μην βλάψει την ατζέντα και το όνομα της EuroLeague. Ωστόσο, βλέπω ότι ο παίκτης της αντίπαλης ομάδας έκανε δηλώσεις με πολλές λεπτομέρειες που σίγουρα δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια, παρόλο που ισχυρίστηκε ότι το έκανα εγώ, ημέρες μετά το παιχνίδι. Θα προσπαθήσω και πάλι να μην παρατείνω το ζήτημα. Στόχος μου εκείνη τη στιγμή ήταν μόνο να απομακρύνω τον αντίπαλο παίκτη από εμένα και να επιστρέψω στο παιχνίδι. Το πώς μεγάλωσε το περιστατικό και τι έκανε ο αντίπαλος παίκτης αποδεικνύεται με τις εικόνες. Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με το θέμα έχουν κοινοποιηθεί από εμένα και τον σύλλογό μου στην EuroLeague. Θα ήθελα να εκφράσω ξανά τη λύπη μου για την απασχόληση του κοινού με ένα τέτοιο θέμα»