Η Φενέρμπαχτσε θέλει τον Μπράουν στη θέση του Καλάθη!

Η Φενέρμπαχτσε θέλει τον Μπράουν στη θέση του Καλάθη!

Γιάννης Πάλλας 19:29 - 20.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:43 - 29.05.2024

Τον Λορέντζο Μπράουν έχουν βάλει στο στόχαστρο στη Φενέρμπαχτσε, προκειμένου να καλύψουν το κενό του Νικ Καλάθη, όπως αναφέρουν ισπανικά δημοσιεύματα

Παρότι κορυφώνεται η προετοιμασία της Φενέρμπαχτσε για το Final Four της Euroleague στο Βερολίνο, τα μεταγραφικά σενάρια καλά κρατούν και θέλουν την τουρκική ομάδα να εκετάζει την περίπτωση του Λορέντζο Μπράουν, για την θέση που θα αφήσει αποχωρώντας ο Νικ Καλάθης.

Οι Τούρκοι φαίνεται πως ήδη έχουν βγει ήδη στην αγορά για την αναζήτηση ενός πόιντ γκαρντ, καθώς ο διεθνής άσος φαίνεται πως θα συνεχίσει την καριέρα του στη Μονακό.

Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, η Φενέρμπαχτσε έχει στοχεύσει στον Λορέντζο Μπράουν, που έκανε μια καταπληκτική χρονιά με την Μακάμπι Τελ Αβίβ και είναι ψηλά στη λίστα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Προσωπικοί λόγοι που σχετίζονται με την εμπόλεμη κατάσταση στο Ισραήλ, έχουν οδηγήσει τον Μπράουν στην απόφαση να αποχωρήσει το καλοκαίρι, με τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και τον Παναθηναϊκό AKTOR να είναι μεταξύ των ομάδων που τον διεκδικούν.

Όπως επισημαίνει όμως το ισπανικό «Relevο», η Φενέρμπαχτσε είναι διατεθειμένη να κινηθεί αποφασιστικά για την απόκτηση του 33χρονου γκαρντ, καλύπτοντας το buy-out των 800.000 ευρώ, ενώ στον ίδιο προσφέρει ετήσιες αποδοχές ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Λορέντζο Μπράουν τη φετινή σεζόν στην Euroleague είχε 13,2 πόντους μέσο όρο και 6,1 ασίστ με 13,1 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Θεωρείται η καλύτερη κίνηση ενίσχυσης στην περιφέρεια της τουρκικής ομάδας, αλλά ακόμη όλα παραμένουν ρευστά.