Το συμβόλαιο του Παπαγιάννη, η δεύτερη σεζόν και η προοπτική επαναπατρισμού!
i

©InTime

Το συμβόλαιο του Παπαγιάννη, η δεύτερη σεζόν και η προοπτική επαναπατρισμού!

Γιάννης Πάλλας 23:28 - 31.05.2024 / Ανανεώθηκε: 23:28 - 31.05.2024

Ο Γιώργος Παπαγιάννης έχει ένα υψηλό συμβόλαιο με τη Φενέρμπαχτσε, αλλά δεν είναι σίγουρο πως θα το ενεργοποιήσει όσον αφορά το δεύτερο χρόνο του, πριν εξετάσει τις προτάσεις που θα έχει στα χέρια του, τι ισχύει για την επιστροφή στην Ελλάδα

Έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο έχει ο Γιώργος Παπαγιάννης με την Φενέρμπαχτσε, αλλά δεν είναι σίγουρο πως θα το εξαντλήσει!

Ο διεθνής σέντερ που υπέγραψε το περσινό καλοκαίρι διετές συμβόλαιο με την τουρκική ομάδα έχει λαμβάνειν τη νέα σεζόν 1.7 εκατομμύρια ευρώ.

Ωστόσο, είναι πιθανό να μην ενεργοποιηθεί ο δεύτερος χρόνος της συμφωνίας, για τον οποίο η οψιόν ανήκει στην πλευρά του παίκτη.

Από την ημέρα που ανέλαβε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους τα «ηνία» της Φενέρμπαχτσε διαδεχόμενος τον Δημήτρη Ιτούδη, ο χρόνος και ο ρόλος του Έλληνα σέντερ πειρορίστηκε.

Ωστόσο, ο ίδιος έκανε πολύ καλές εμφανίσεις και βοήθησε σημαντικά προκειμένου να ξεπεραστεί στα playoffs της Euroleague το εμπόδιο της Μονακό και να φτάσει στο Final Four της διοργάνωσης στο Βερολίνο.

Το υψηλό συμβόλαιο αυτή τη στιγμή ασφαλώς και αποτελεί μια εγγύηση για την παραμονή του στη Φενέρμπαχτσε, στην οποία αναμένεται να προβεί σε ουσιαστικές αλλαγές ο Λιθουανός τεχνικός.

Ωστόσο, φαίνεται πως ήδη υπάρχουν προτάσεις στην αγορά για τον Γιώργο Παπαγιάννη, ο οποίος θα τις εξετάσει μόλις ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις στο τουρκικό πρωτάθλημα και στη συνέχεια θα πάρει τις αποφάσεις του.

Η επιστροφή στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι κάτι πολύ δύσκολο, αλλά όχι ανέφικτο δεδομένου ότι πρόκειται για Έλληνα παίκτη υψηλής ποιότητας και βασικό σέντερ της Εθνικής ομάδας.

Όσο λοιπόν κι αν δεν φαίνεται να σκέφτεται τον επαναπατρισμό άμεσα, ίσως αποτελέσει μια επιλογή εκείνη τη στιγμή.

Η συνεργασία του διεθνή σέντερ με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ήταν καλή, όμως ήταν εμφανές πως ο χρόνος του είχε περιοριστεί, γεγονός που ίσως εν τέλει παίξει ρόλο στην απόφαση του για να μην συνεχίσει στην τουρκική ομάδα. Όλα αυτά βέβαια, μόλις ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα.