Τον ανακοίνωσε στις 5 Αυγούστου, τον διώχνει έπειτα από έναν μήνα: Η απόφαση του Γιασικεβίτσιους που προκάλεσε ερωτηματικά!

Τον ανακοίνωσε στις 5 Αυγούστου, τον διώχνει έπειτα από έναν μήνα: Η απόφαση του Γιασικεβίτσιους που προκάλεσε ερωτηματικά!

Γιάννης Πάλλας 18:09 - 10.09.2024 / Ανανεώθηκε: 18:09 - 10.09.2024

Ο Λούκα Σάμανιτς φαίνεται πως είναι ένα βήμα από την έξοδο στη Φενέρμπαχτσε

Παρότι η Φενέρμπαχτσε τον ανακοίνωσε στις 5 Αυγούστου, ο Λούκα Σάμανιτς (24 χρ., 2.08), είναι ένα βήμα από την έξοδο!

Η λύση της συνεργασίας με τον Κροάτη πάουερ φόργουορντ/σέντερ είναι κάτι που κυκλοφορεί τα τελευταία 24ωρα στην Τουρκία, γεγονός που προκαλεί έκπληξη και πολλά ερωτηματικά.

Διότι, είναι πολύ μικρό το χρονικό διάστημα και εφόσον δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, πιθανότατα ο προπονητής της τουρκικής ομάδας έχει διαπιστώσει πως δεν μπορεί να τον βοηθήσει όσο ο ίδιος επιθυμεί.

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους φαίνεται πως το έχει πάρει απόφαση και απομένουν τυπικές λεπτομέρειες για την επισημοποίηση του διαζυγίου του Σάμανιτς με την Φενέρμπαχτσε.

Άλλωστε, η είδηση αποκαλύφθηκε από τον δημοσιογράφο Γιαγκίζ Σαμπουντσούογλου, ο οποίος επισήμανε πως η ομάδα του Λιθουανού τεχνικού σκέφτεται να προχωρήσει στη λύση της συνεργασίας με τον Λούκα Σάμανιτς.

Η ανάρτηση του Σαμπουντσούογλου στο twitter:

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!