Ο Ντέβον Χολ αποκάλυψε γιατί επέλεξε τη Φενέρμπαχτσε

Ο Ντέβον Χολ αποκάλυψε γιατί επέλεξε τη Φενέρμπαχτσε

Γιάννης Πάλλας 18:25 - 28.08.2024 / Ανανεώθηκε: 18:25 - 28.08.2024

Από την Αρμάνι Μιλάνο ο Ντέβον Χολ επέλεξε τη Φενέρμπαχτσε του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους

Από το Μιλάνο και την Αρμάνι ο Ντέβον Χολ βρέθηκε στην Κωνσταντινούπολη και τη Φενέρμπαχτσε. Ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ εξηγεί γιατί προτίμησε την τουρκική ομάδα και τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Ο Ντέβον Χολ αναφέρθηκε στις συζητήσεις που είχε με τον Νικολό Μέλι και τον Τζίτζι Ντατόμε πριν υπογράψει στη Φενέρμπαχτσε, καθώς οι δύο πρώην συμπαίκτες του στην Ιταλία είχαν εμπειρίες με την ομάδα από την Κωνσταντινούπολη.

«Φυσικά, μίλησα πρώτα μαζί τους. Ήμασταν στο ίδιο συγκρότημα με τον Τζίτζι Ντατόμε, τον συμβουλεύτηκα αμέσως. Μετά μιλήσαμε με τον Νικολό Μέλι. Είπαν ότι τους άρεσε πολύ στην Τουρκία και ότι ήταν ένα πολύ όμορφο μέρος, σημειώνοντας απίστευτη επιτυχία» παρατήρησε.

«Δεν ήταν δύσκολο για μένα να αποφασίσω αφού τους μίλησα. Εγώ και η γυναίκα μου θέλαμε να δούμε ένα διαφορετικό μέρος του κόσμου και σκέφτηκα ότι αυτή ήταν η σωστή επιλογή. Όταν ήρθε το τηλεφώνημα, δεν δίστασα να απαντήσω σ’ ένα τόσο ιστορικό σύλλογο» πρόσθεσε ο Ντέβον Χολ.

Ακόμη, ο Αμερικανός άσος αναφέρθηκε και στις συζητήσεις του με το νέο προπονητή του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. «Δίνει μεγάλη σημασία στη λεπτομέρεια, είμαι πρόθυμος να μάθω και θα προσπαθήσω να μάθω πολλά από αυτόν. Είμαστε δύο μέρες μαζί, κάνω πολλές ερωτήσεις και όσο περισσότερα μπορώ να μάθω, καλύτερα για μένα» κατέληξε.

Ο Ντέβον Χολ αγωνίστηκε για τρίτη συνεχόμενη σεζόν στην EuroLeague, όπου είχε 8.2 πόντους μέσο όρο, 2.9 ριμπάουντ και 1.9 ασίστ ανά αγώνα, παίζοντας 24:06 λεπτά κατά μέσο όρο σε 32 αγώνες.

Ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε Σαρούνας Γιασικεβίτσιους θεωρεί σημαντικό παίκτη για τον τρόπο που αγωνίζεται η ομάδα του τον Ντέβον Χολ και γι’ αυτό αποτέλεσε μια από τις βασικότερες κινήσεις του στο μεταγραφικό παζάρι της Euroleague.

Η ενημέρωση του Ολυμπιακού και το ερώτημα που παραμένει για τον Φαλ | Sportal EXPLAINER
SPORTAL ORIGINALS

17:32 - 28.08.2024

Η ενημέρωση του Ολυμπιακού και το ερώτημα που παραμένει για τον Φαλ | Sportal EXPLAINER

Ο Μουσταφά Φαλ είχε υποστεί κάταγμα κόπωσης σε μετατάρσιο του αριστερού του ποδιού τον περασμένο Μάιο, ακόμη δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του, ο Ολυμπιακός ωστόσο με επίσημη ενημέρωση έκανε λόγο για «σημαντική προόδο στην αποθεραπεία του». Ακόμη όμως δεν είναι ξεκάθαρο πότε θα είναι έτοιμος να μπει στο παρκέ για φουλ δράση ο Γάλλος σέντερ... Το Sportal αναλύει.

Οι Τούρκοι έχουν ενισχυθεί σημαντικά και έχουν βάλει ψηλά τον πήχη και τη φετινή σεζόν, όπου θέλουν να βρεθούν ξανά στο Final Four της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, όπως συνέβη και την περσινή σεζόν.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!