Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Με ένεση ο Μιλουτίνοφ λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο
i

© Intime

Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Με ένεση ο Μιλουτίνοφ λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο

Νίκος Καλαμπάκας 20:18 - 02.11.2023 / Ανανεώθηκε: 12:17 - 14.08.2024

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Φενέρ στην Τουρκία για την 6η αγωνιστική της Euroleague και ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει άσχημα νέα, αφού ο Νίκολα Μιλουτίνοφ αγωνίζεται με ένεση, αφού έχει υποστεί τενοντίτιδα στο γόντο.

Η δύσκολη αποστολή του Ολυμπιακού στην Τουρκία κόντρα στη Φενέρ για την 6η αγωνιστική της Euroleague, έγινε ακόμα δυσκολότερη λόγω του Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Ο Σέρβος σέντερ αγωνίζεται στο ματς, όμως δεν είναι στο 100% της φόρμας του αφού έχει πάθει τενοντίτιδα στο γόνατο.

Ο Σέρβος σέντερ πάτησε στο παρκέ στη 2η περίοδο της αναμέτρησης, ωστόσο για να συμβεί αυτό χρειάστηκε να κάνει ένεση για τους πόνους.

Ο παίκτης του Ολυμπιακού σφίγγει τα δόντια προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα του η οποία δεν μπήκε καλά στο παρκέ και έκλεισε την 1η περίοδο στο -15 (29-14).

Δεινός σουτέρ ο Παπαγιάννης, μοιραίος ο Γκος και στο καναβάτσο ο Ολυμπιακός!
EUROLEAGUE

21:52 - 02.11.2023

Δεινός σουτέρ ο Παπαγιάννης, μοιραίος ο Γκος και στο καναβάτσο ο Ολυμπιακός!

Η αντεπίθεση έμεινε στη μέση! Ο Ολυμπιακός άρχισε υπνωτισμένος στην Κωνσταντινούπολη κόντρα στη Φενέρ μένοντας πίσω μέχρι και με 16 πόντους (28-22, 14’), ωστόσο, επέστρεψε στη διεκδίκηση του ματς ισοφαρίζοντας 74-74 στα 2’27’’ πριν από τη λήξη. Τελικά, τα τρία τρίποντα του Παπαγιάννη στο τέταρτο δεκάλεπτο και η άστοχη τελευταία προσπάθεια του Γουίλιαμς-Γκος χάρισαν τη νίκη στη Φενέρ (79-77) ρίχνοντας τους «ερυθρόλευκους» στο 3-3.

Sportal Euroleague Show με Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός και όλα τα highlights της ημέρας

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!