Φενέρμπαχτσε: Ανακοίνωσε sold out για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό
i

Euroleague

Φενέρμπαχτσε: Ανακοίνωσε sold out για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό

Sportal newsroom 19:20 - 31.01.2023 / Ανανεώθηκε: 10:15 - 20.08.2024

Η Φενέρμπαχτσε υποδέχεται απόψε (31/1) τον Ολυμπιακό για την 22η αγωνιστική της Euroleague και περίπου μια ώρα πριν την έναρξη του αγώνα ανακοίνωσε sold out.

Φενέρμπαχτσε και Ολυμπιακός συγκρούονται απόψε (31/1, 19.45 Novasports Prime) στην Ούλκερ Αρένα, με τους Τούρκους να ανακοινώνουν sold out

Μέσα σε ένα κατάμεστο γήπεδο θα διεξαχθεί η αναμέτρηση της Φενέρ με τον Ολυμπιακό για την 22η αγωνιστική της Euroleague. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα έχουν καθόλου εύκολο έργο, αφού ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν μπορεί να υπολογίζει στους Κώστα Σλούκα και Άλεκ Πίτερς που έχουν μπει στα... πιτς. 

Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στην κορυφή της κατάταξης και αν θέλουν να παραμείνουν εκεί θα πρέπει να ξεπεράσουν το εμπόδιο της ομάδας του Δημήτρη Ιτούδη. Μάλιστα, λίγη ώρα πριν το τζάμπολ τα «καναρίνια» ανακοίνωσαν ότι στο γήπεδο δεν θα πέφτει καρφίτσα!

Οι φίλοι της Φενέρ έκαναν sold out, γεγονός που σημαίνει ότι το έργο του Ολυμπιακού δυσκολεύει, αφού θα αγωνιστεί μπροστά στο φανατισμένο κοινό της ομάδας της Κωνσταντινούπολης.

Πάντως και οι γηπεδούχοι αισθάνονται πίεση για τον αγώνα, κάτι που φαίνεται στις χθεσινές δηλώσεις του κόουτς Ιτούδη. Ο Έλληνας προπονητής μεταξύ άλλων επισήμανε ότι η ομάδα του θα πρέπει να αρχίσει να ανταγωνίζονται αντιπάλους που είναι στο επίπεδο του Ολυμπιακού, σε μια προσπάθεια να «φορτώσει» τους ερυθρόλευκους με τον ρόλο του φαβορί και να τους δώσει μια έξτρα πίεση.