Ιτούδης για Μπαρτζώκα και Σάρας: «Υπάρχουν πολλά νεύρα εκείνη την ώρα, θα μιλήσω και με τους δύο» (vid)
i

© PrtScr

Ιτούδης για Μπαρτζώκα και Σάρας: «Υπάρχουν πολλά νεύρα εκείνη την ώρα, θα μιλήσω και με τους δύο» (vid)

Ευτυχία Οικονομίδου 17:43 - 05.10.2024 / Ανανεώθηκε: 17:44 - 05.10.2024

Ο Δημήτρης Ιτούδης μίλησε στο Sportal EuroLeague Show για την αψιμαχία του Γιώργου Μπαρτζώκα με τον Σάρας Γιασικεβίτσιους.

Η Φενέρμπαχτσε επικράτησε του Ολυμπιακού με σκορ 82-71 στην πρεμιέρα της EuroLeague, σε ένα παιχνίδι που σημαδεύτηκε από τον έντονο καυγά που είχαν οι προπονητές των δύο ομάδων.

Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και Γιώργος Μπαρτζώκας λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια, όταν ο πρώτος με την κόρνα της λήξης πλησίασε τον δεύτερο και άρχισε να του μιλάει σε έντονο ύφος.

Ο Δημήτρης Ιτούδης μίλησε στο Sportal EuroLeague Show για την... κοκκορομαχία του Γιώργου Μπαρτζώκα με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μετά το φινάλε της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε στην Πόλη για την πρεμιέρα της EuroLeague

Το μήνυμα του Ουίλμπεκιν μετά τον τραυματισμό του: «Σας ευχαριστώ όλους, θα επιστρέψω πιο δυνατός»
EUROLEAGUE

16:04 - 05.10.2024

Το μήνυμα του Ουίλμπεκιν μετά τον τραυματισμό του: «Σας ευχαριστώ όλους, θα επιστρέψω πιο δυνατός»

Ο Σκότι Ουίλμπεκιν ευχαρίστησε μέσω ανάρτησής του όλους όσοι του συμπαραστέκονται στην δύσκολη στιγμή του τραυματισμού του και υποσχέθηκε πως θα επιστρέψει δυνατότερος.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

«Καταλαβαίνω ότι για τον κόσμο και για εσάς μπορεί να είναι ενδιαφέρον όλο αυτό. Εγώ θεσμικά και ως πρόεδρος των προπονητών και των δύο αυτών συναδέλφων και εξαιρετικών φίλων, όπως είναι ο Γιώργος και ο Σάρας, έχω να πω ότι δεν χρειάζεται όλο αυτό. Υπάρχουν νεύρα και είναι φυσιολογικό εκεί on camera να υπάρχει αυτό ο διαπληκτισμός. Θα μιλήσω και με τους δύο. Επαναλαμβάνω ότι δεν ξέρω τι έγινε, γιατί υπήρχε μία φάση που δε μπορούσαμε να δούμε, όπου υπάρχει μία διακοπή και οι διαιτητές βλέπουν το instant replay στην αρχή του παιχνιδιού. Και οι δύο προπονητές χρεώθηκαν με τεχνική ποινή. Δεν τους έδειχνε η κάμερα, δεν ξέρουμε τι συνέβη εκεί, αλλά προφανώς για να δεχτούν τεχνική ποινή κάτι συνέβη. Είναι πολύ νωρίς στο παιχνίδι, όπου οι διαιτητές είναι για αρκετή ώρα στο instant replay. Επαναλαμβάνω ότι και οι δύο είναι εξαιρετικοί προπονητές και οι δύο είναι φίλοι και είναι και οι δύο στον σύνδεσμο (προπονητών)», είπε χαρακτηριστικά για το συμβάν.