Για το... restart στην Πόλη ο Παναθηναϊκός

Εργκίν Αταμάν

i

© Intime

Για το... restart στην Πόλη ο Παναθηναϊκός

Νίκος Καλαμπάκας 09:39 - 25.10.2024 / Ανανεώθηκε: 09:39 - 25.10.2024

Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στην έδρα της Φενέρμπαχτσε (20.45, Novasports Prime και Sportal.gr) για την 5η αγωνιστική της Euroleague.

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται στην Κωνσταντινούπολη από τη Φενέρμπαχτσε, θέλοντας να επανέλθει στις νίκες έπειτα από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα στην προηγούμενη διαβολοβδομάδα.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης θα έχουν δύσκολο έργο μπροστά στο φανατισμένο κοινό της τουρκικής ομάδας, η οποία φέτος έχει και πάλι στόχο να βρεθεί στο Final Four.

Στη διάθεση του Εργκίν Αταμάν δεν θα είναι οι Ντίνος Μήτογλου και Ιωάννης Παπαπέτρου, αφού οι δύο Έλληνες διεθνείς δεν ταξίδεψαν στην Πόλη επειδή ταλαιπωρούνται από γαστρεντερίτιδα.

Εκτός αποστολής θα είναι ο Μωραΐτης, ενώ αμφίβολος είναι και ο Γκριγκόνις.

Ο αγώνας ξεκινάει στις 20.45 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το Novasports 4, ενώ θα έχει και live κάλυψη από το Sportal.gr.

Η ατμόσφαιρα αναμένεται να είναι ιδιαίτερα «εχθρική» για τους πράσινους, αφού δεν έχει περάσει καιρός από τότε που ο Εργκίν Αταμάν άνοιξε κόντρα με τη σημερινή του αντίπαλο, επειδή έδειξε το 3-1, σκορ με το οποίο είχε ηττηθεί από τη γαλατά στο ντέρμπι του ποδοσφαίρου.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Οι οπαδοί των Τούρκων αναμένεται να είναι ιδιαίτερα εκδηλωτικοί, γεγονός που θα πρέπει να προσπεράσουν οι πράσινοι προκειμένου να παραμείνουν συγκεντρωμένοι στον αγώνα.