Πρόβλημα με Πιέρ στην Φενέρμπαχτσε

Νταϊσόν Πιέρ

Πρόβλημα με Πιέρ στην Φενέρμπαχτσε

Sportal newsroom 11:48 - 20.01.2024 / Ανανεώθηκε: 10:29 - 14.08.2024

Η Φενέρμπαχτσε γνώρισε βαριά ήττα από την Ζαλγκίρις, στο Κάουνας, όμως δεν είναι το μοναδικό θέμα που προβληματίζει τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ο οποίος είδε τον Νταϊσόν Πιέρ να τραυματίζεται.

Με πρόβλημα αποχώρησε από την Zalgirio Arena και το παιχνίδι κόντρα στην Ζαλγκίρις ο Νταϊσόν Πιέρ. Ο Καναδός φόργουορντ της Φενέρμπαχτσε είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες της ομάδας του τη φετινή σεζόν, καθώς η ικανότητα στις δύο πλευρές του γηπέδου τον καθιστά σημαντικό στο πλάνο του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Παρ' όλα αυτά η φετινή σεζόν έχει αρκετά σκαμπανεβάσματα για τον εκρηκτικό άσο, ο οποίος έχει ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς. Έναν ακόμα μάλιστα υπέστη και στο παιχνίδι της Παρασκευής στη Λιθουανία.

Ο Πιέρ ένιωσε ενοχλήσεις στη γάμπα και δεν αγωνίστηκε στην τέταρτη περίοδο, με την κατάσταση αυτή να φέρνει ανησυχία στο στρατόπεδο της τουρκικής ομάδας. Με την επιστροφή στη βάση της άλλωστε ο Καναδός φόργουορντ θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Σε κάθε περίπτωση στην Φενέρ δεν θέλουν να σκέφτονται ενδεχόμενη νέα απουσία του Πιέρ από τα επόμενα παιχνίδια της ομάδας τους, καθώς στον ορίζοντα υπάρχουν κρίσιμα παιχνίδια στην Euroleague, όπως αυτό κόντρα στον Παναθηναϊκό AKTOR, στο ΟΑΚΑ.