Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι στην Φενέρμπαχτσε για Ουίλμπεκιν: Ρήξη χιαστού ο Αμερικανός

Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι στην Φενέρμπαχτσε για Ουίλμπεκιν: Ρήξη χιαστού ο Αμερικανός

Sportal newsroom 00:05 - 05.10.2024 / Ανανεώθηκε: 00:10 - 05.10.2024

Τα νέα δεν ήταν καθόλου ευχάριστα για τον Σκότι Ουίλμπεκιν, καθώς η Φενέρμπαχτσε ανακοίνωσε πως ο Αμερικανός γκαρντ υπέστη ρήξη χιαστού και θα υποβληθεί σε επέμβαση.

Το παιχνίδι της Φενέρμπαχτσε κόντρα στον Ολυμπιακό ολοκληρώθηκε πρόωρα για τον Σκότι Ουίλμπεκιν. Ο Αμερικανός γκαρντ τραυματίστηκε στο γόνατο κατά τη διάρκεια της πρώτης περιόδου και αποχώρησε υποβασταζόμενος και με φριχτούς πόνους στο πόδι.

Από την πρώτη στιγμή υπήρχε αγωνία για την κατάστασή του, δεδομένου του γεγονότος πως ο έμπειρος άσος έδειχνε να πονάει, σε ένα σημείο στο οποίο δεν υπήρξε επαφή με κάποιον αντίπαλο, αλλά από την ένταση που έβαλε στο πάτημα τέθηκε εκτός μάχης.

Με το πέρας του αγώνα ο άλλοτε γκαρντ της ΑΕΚ υποβλήθηκε σε εξετάσεις, με την αγωνία για την κατάστασή του να είναι διάχυτη. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων ήρθαν να επιβεβαιώσουν τους φόβους των πρωταθλητών Τουρκίας.

Αυτό γιατί ο Σκότι Ουίλμπεκιν υπέστη ρήξη χιαστού, όπως ανακοίνωσε η Φενέρμπαχτσε και αναμένεται να περάσει άμεσα την πόρτα του χειρουργείου. Μια εξέλιξη που θέτει σε κίνδυνο την παρουσία του στο υπόλοιπο της σεζόν, μιας και ο Ουίλμπεκιν θα χάσει πολύ μεγάλο μέρος της σεζόν.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Η εξέλιξη αυτή βγάζει την Φενέρμπαχτσε στην αγορά για ακόμα μια φορά, ώστε να βρει τον παίκτη που θα αντικαταστήσει τον Ουίλμπεκιν, ο οποίος τίθεται νοκ άουτ για μεγάλο χρονικό διάστημα.

«Πνίγηκε» στην άμυνα της Φενέρ και ηττήθηκε ο Ολυμπιακός στην πρεμιέρα της Euroleague