Σοκ στην Φενέρμπαχτσε: Νοκ άουτ ο Μπιμπέροβιτς με τραυματισμό στο κεφάλι

Ταρίκ Μπιμπέροβιτς

Σοκ στην Φενέρμπαχτσε: Νοκ άουτ ο Μπιμπέροβιτς με τραυματισμό στο κεφάλι

Sportal newsroom 20:09 - 17.11.2023 / Ανανεώθηκε: 11:55 - 14.08.2024

Η Φενέρμπαχτσε έχει να διαχειριστεί, εκτός από την ήττα κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ και τον τραυματισμό του Ταρίκ Μπιμπέροβιτς, ο οποίος χτύπησε στο κεφάλι και θα μείνει εκτός δράσης.

Τα προβλήματα γίνονται... βουνό στην Φενέρμπαχτσε, η οποία πέραν των τριών διαδοχικών ηττών στην Euroleague έχει να διαχειριστεί και την ατυχία, που της έχει χτυπήσει για τα καλά την πόρτα τις τελευταίες εβδομάδες.

Ο Δημήτρης Ιτούδης είδε τον Ταρίκ Μπιμπέροβιτς να κάνει εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, στο Βελιγράδι, όμως θα τον χάσει για τους επόμενους μήνες.

Αιτία ήταν ένα χτύπημα που δέχτηκε στο κεφάλι κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης στην Aleksandar Nikolic Hall, το οποίο τον έθεσε νοκ άουτ. Μάλιστα το χτύπημα ήταν τόσο σοβαρό που για τους επόμενους μήνες θα μείνει εκτός δράσης, κάτι που στερεί από τον Ιτούδη έναν από τους πιο φορμαρισμένους παίκτες του το τελευταίο διάστημα.

Απέναντι στην Μακάμπι ο Μπιμπέροβιτς, που έγινε ντραφτ από τους Μέμφις Γκρίζλις στο περασμένο NBA Draft, μέτρησε 18 πόντους και ήταν το πρώτο βιολί της ομάδας του, επιθετικά.

Sportal Euroleague Show για το Παναθηναϊκός - Βίρτους Μπολόνια και όλη τη δράση της Παρασκευής

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!