Επικοινωνία Ιτούδη με Νέτο, ορατό να βγει στην αγορά η Φενέρμπαχτσε

Δημήτρης Ιτούδης

i

© Intime

Επικοινωνία Ιτούδη με Νέτο, ορατό να βγει στην αγορά η Φενέρμπαχτσε

Χρήστος Τσάλτας 16:17 - 27.08.2023 / Ανανεώθηκε: 13:57 - 14.08.2024

Ο τραυματισμός του Ραούλ Νέτο έφερε κινητικότητα στη Φενέρμπαχτσε αφού ο Δημήτρης Ιτούδης επικοινώνησε με τον παίκτη και τα νέα που άκουσε τον έκαναν να σκεφτεί το ενδεχόμενο αναπλήρωσης του Βραζιλιάνου.

Μπορεί η περιφέρεια της Φενέρμπαχτσε να είναι ασφυκτικά γεμάτη, ωστόσο οι ατυχίες είναι πάντα μέσα στο παιχνίδι και μπορούν ανά πάσα στιγμή να αλλάξουν τις ισορροπίες σε μια ομάδα.

Η έλευση των Γιαν Μαντάρ και Ραούλ Νέτο ισχυροποίησαν την περιφερειακή γραμμή των Τούρκων. Οι δύο παίκτες προστέθηκαν στους Καλάθη, Ντόρσεϊ, Γκούντουριτς, Χέιζερ, Μαχμούτογλου και Ουίλμπεκιν, συνθέτοντας μια από τις πιο ισχυρές ομάδες της Ευρώπης στη θέση των γκαρντ.

Μάλιστα, επειδή εκεί η Φενέρ είναι υπερπλήρης, έχει ειδοποιήσει τον Νικ Καλάθη να βρει ομάδα μιας και δεν υπολογίζεται από τον Δημήτρη Ιτούδη. Ο τραυματισμός του Rαούλ Νέτο όμως ανάγκασε τον Έλληνα κόουτς να ψαχτεί. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal ο προπονητής της εθνικής μας ομάδας ήρθε σε επικοινωνία με τον Βραζιλιάνο παίκτη, λίγες ώρες μετά τον τραυματισμό του.

Ο κ. Ιτούδης ρώτησε να μάθει για την κατάσταση του παίκτη και το πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός του. Μάλιστα, το γεγονός ότι ο παίκτης έχει υποστεί ρήξη στον τένοντα της δεξιάς επιγονατίδας του έχει δημιουργήσει κινητικότητα στη Φενέρ, η οποία δεν αποκλείεται να βγει στην αγορά για γκαρντ, αφού η επάνοδος του παίκτη υπολογίζεται για τον Φεβρουάριο.

Οι δηλώσεις του GM της ομάδας προ ημερών, ότι ο Έλληνας παίκτης και ο Μπιέλιτσα δεν υπολογίζονται ίσως δεν ισχύουν, αφού η ζημιά στο γόνατο του Νέτο δεν είναι μικρή και κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει σε τι κατάσταση θα είναι όταν θα επανέλθει.

Η Φενέρ θα εξετάσει τις διαθέσιμες επιλογές της αγοράς και δεν αποκλείεται να αποκτήσει κι άλλο παίκτη προκειμένου να καλύψει το ενδεχόμενο κενό του Σόουζα.