«Θύμα» του Σανλί ο Ντόρσεϊ στη media day της Φενέρμπαχτσε (vid)

Τάιλερ Ντόρσεϊ

i

© photo by Tolga Adanali / Getty Images / Ideal Images

«Θύμα» του Σανλί ο Ντόρσεϊ στη media day της Φενέρμπαχτσε (vid)

Νίκος Καλαμπάκας 18:25 - 26.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:12 - 14.08.2024

Ντόρσεϊ και Μαντά πήραν μια πρώτη γεύση από τα... πειράγματα του Σανλί στη media day της Φενέρμπαχτσε!

Η Φενέρμπαχτσε είχε τη δική της Media Day την Τρίτη 26/9 αφού η πρεμιέρα της Euroleague πλησιάζει και οι ομάδες κάνουν τις παρουσιάσεις τους για τη νέα σεζόν.

Με πολλές αλλαγές στο ρόστερ της θα εμφανιστεί φέτος η Φενέρμπαχτσε. Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη που πέρυσι αποκλείστηκε από τον Ολυμπιακό στα playoffs της Euroleague, φιλοδοξεί φέτος να κάνει ένα βήμα παραπάνω και να βρεθεί στη μεγάλη γιορτή του ευρωπαϊκού μπάσκετ, διακδικώντας τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ευρώπης.

Οι Τούρκοι μετά το περσινό πάθημα πήραν το μάθημά τους και η σεζόν που ξεκινάει σε λίγες μέρες αναμένεται να τους βρει ξανά αρκετά ανταγωνιστικούς. Χέιζερ, Μαντάρ, Μπίρσκεν, Σανλί και Παπαγιάννης υπόσχονται να κάνουν ακόμα πιο ανταγωνιστική την ομάδα τους η οποία φαίνεται ότι από τις προπονήσεις κιόλας δημιουργεί μια εξαιρετική σχέση μεταξύ συμπαικτών.

Στο βίντεο της Euroleague από τη media day, θα δείτε τον Σανλί να έχει όρεξη για πειράγματα και να μην αφήνει σε ησυχία τους συμπαίκτες του.

Ο Τούρκος σέντερ αρχικά ασχολείται με τα μαλλιά του Τάιλερ Ντόρσεϊ, ενώ από τα πειράγματά του δεν ξεφεύγει ούτε ο επίσης νεοαποκτηθείς, Γιαν Μαντάρ.

Αν μη τι άλλο από τις αντιδράσεις των παικτών στο βίντεο φαίνεται ότι το κλίμα είναι εξαιρετικό και ότι φέτος ίσως να χτίζεται κάτι καλό στην Πόλη!

Tags: